Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:15

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchodu to střílelo i proti Libčanům


Branky


9

Náchod navázal na dobrý výkon z Jaroměře a doma jasně porazil Libčany 5:2. Hattrickem se blýskl polský útočník Zabrzeski.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchod rozhodl již v prvním poločase

Domácí vstoupili do utkání aktivně, když už ve 4. minutě prověřil Rojšl Finkeho, hostující gólman ale dokázal vyrazit míč na roh. Vzápětí prověřil na druhé straně Hladíka libčanský kapitán Hofman. Skóre se poprvé měnilo ve 12, minutě, kdy se po skvělé individuální akci prosadil Zabrzeski. Libčany dokázaly na úvodní branku reagovat v 18. minutě, kdy se střelou na zadní tyč prosadil Hušek. Domácí si vzali vedení zpět ve 24. minutě, kdy Simon pěknou průnikovou přihrávku vyslal Rojšla, ten obešel Finkeho a poslal domácí do vedení 2:1. Střelec předchozí branky Rojšl měl prsty i ve třetí brance Náchoda, když parádní tečí prodloužil míč na Havlenu, který tváří v tvář Finkemu nejprve mířil do tyče, poté se ale dostal k odraženému míči a bez problému ho doklepl do sítě. Náchod završil skvělou první půli, když ve 37. minutě pláchl po pravé straně Zabrzeski a svoji akci s přehledem zakončil.

Zabrzeski hned v úvodu druhé půle zkompletoval hattrick

Domácí vstoupili skvěle i do druhého poločasu, když hned v úvodu zkompletoval hattrick Zabrzeski. Do konce zápasu padla již jediná branka, když v samotném závěru korigoval na konečných 5:2 Petřík, který se obtočil kolem Wolaka a pěknou střelou na zadní tyč překonal Hladíka. 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Martin Malý, trenér: Utkání jsme měli od počátku pod kontrolou, měli jsme územní převahu. Na náš první gól dokázali hosté brzy odpovědět, nás to ale z míry nevyvedlo a do poločasu jsme přidali další tři branky. Po změně stran jsme pokračovali v dobré hře a přidali i pátý gól. Pak naše koncentrace polevila, hosté měli nějaké náznaky šancí a až v 90. minutě snížili na konečných 5-2. Podali jsme dobrý kolektivní výkon.




Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - J. Locker [-] , A. Čejchan [-] (56. L. Kudláček [-] ) , L. Knap [-] (56. J. Vančák [-] ) , O. Zabrzeski [-] , K. Mlodzinski [-] , P. Simon [-] (62. K. Wolak [-] ) , J. Havlena [-] (79. D. Nejman [-] ) , J. Petřík [-] , M. Rojšl [-] , M. Brich [-] (62. K. Kudasiewicz [-] )

SK Libčany
T. Finke [-] - J. Kocour [-] (59. M. Novotný [-] ) , D. Hrůša [-] , J. Hušek [-] , J. Mokrý [-] (59. J. Petřík [-] ) , M. Holubec [-] , M. Bořke [-] , F. Korenčík [-] (59. F. Havrda [-] ) , J. Semerák [-] , P. Čihák [-] , M. Hofman [-]

ŽK: 70. J. Vančák - 53. M. Bořke .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: VALIHORA Jaromir - FILIP Miroslav, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Filip Vlkanova
Tip experta: výhra domácích

Pro domácí se jedná o zápas, kdy mohou odříznout jednoho z pronásledovatelů a zároveň se udržet v kontaktu s Policí a Solnicí. Body zůstanou doma, Libčany však budou kousat

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích