Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 13:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police doma rozstřílela Třebeš


Branky


1. D. Camara , 6. P. Topolnytskyi , 9. D. Camara , 23. O. Fotr , 51. O. Fotr , 67. M. Moravec , 70. D. Camara - 19. J. Zeman (p.)
9

Police na jaře zatím dominuje. Ve třetím jarním kole rozdílem třídy porazila Třebeš, kdy se hattrickem opět blýskl Camara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový vstup do zápasu pro domácí

Polici vyšel vstup do zápasu náramně, když hned z první šance otevřel skóre zápasu Camara. V 6. minutě hostující gólman Hofman kapituloval po druhé, když ho překonal Topolnytskyi. Skvělý vstup domácích vylepšil ještě v 9. minutě Camara, který zvyšoval už na 3:0. V 19. minutě se hostům podařilo snížit, když z pokutového kopu korigoval skóre Zeman. Domácí si ale ještě do poločasu vzali tříbrankové vedení zpět, když se poprvé v dresu Police prosadil Oskar Fotr a bylo po zápase.

Police dominovala i v druhé půli

Domácí byli jasně lepší i ve druhé půli. V 51. minutě přidal svoji druhou branku v zápase Fotr. V 67. minutě zvyšoval na 6:1 Moravec a v 70. minutě upravil na konečných 7:1 nikdo jiný, než Camara, který zkompletoval hattrick.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Milan Hejnyš, vedoucí mužstva: Dnešní utkání rozhodl povedený vstup, kdy již v 9. minutě vedeme 3:0. Zápas jsme měli po celou dobu pod kontrolou a těší nás povedená koncovka. Na závěr děkujeme Sokolu Třebeš za vstřícnost s přeložením utkání do Náchoda na umělou trávu a kdykoliv v budoucnu tuto ochotu v případě potřeby oplatíme.

TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: Domácí nás jasně převyšovali ve všech činnostech. Navíc jim to ještě lepilo. Od porážky by nás proto dnes nezachránila ani kompletní sestava. Byl to fičák - ve 22. minutě 4:1! Přesto chci ale kluky pochválit za to , že ani za beznadějného stavu utkání nezabalili. Bojovali a snažili se hrát fotbal až do konce. A i to je důležitá devíza pro příště.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - S. Makarenko [-] (60. J. Klapkovský [-] ) , P. Topolnytskyi [-] , O. Fotr [-] , D. Camara [-] , I. Lehkobyt [-] , M. Routek [-] , B. Durbin [-] (41. O. Spišák [-] ) , P. Franc [-] (60. O. Havrda [-] ) , M. Moravec [-] , P. Gilian [-]

TJ Sokol Třebeš
D. Hofman [-] - J. Rychtár [-] (74. M. Palma [-] ) , J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , J. Sobotka [-] , J. Zeman [-] , T. Havrda [-] (66. D. Halamka [-] ) , D. Hruška [-] , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] (77. L. Věchet [-] ) , D. Tesař [-]

ŽK: 45. O. Fotr - 45. T. Hendrich , 63. J. Rychtár .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Horský Leonard - VALIHORA Jaromir, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: výhra hostů

Police se netají ambicemi postoupit do Divize. Třebeš ale v tomto kole překvapivě zvítězí 1:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza