3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 12:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice na jaře poprvé bez bodu


Branky


9

Poslední Hořice si z prvních dvou jarních utkání připsali čtyři body. Ve třetím kole však poprvé na jaře poznali chuť porážky, když nestačily na Rychnov a prohráli 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov dominoval od prvních minut

Do zápasu vstoupily lépe domácí, když hned v 1. minutě měli možnost rohového kopu. První minuty se odehrávaly zejména na polovině Hořic. První obrovskou šanci měl domácí Zajíček, kterého našel přesným pasem Lihařík, proti rychnovskému kanonýrovi ale skvěle zakročil hostující gólman Mašek. V 16. minutě vytáhl Mašek další dobrý zákrok proti střele Markoviče. Domácí poprvé našli recept na hořického gólmana ve 22. minutě, kdy přetažený centr prošel až na Červinku, který sklepl pod sebe na Zajíčka a ten propálil Maška. Rychnov i nadále pokračoval v aktivní hře, ale další branku v první půli nepřidal.

Rychnov v druhé půli dvěma brankami potvrdil své vítězství

Domácím se podařilo utéct narozdíl dvou branek hned v úvodu druhé půle. V 53. minutě se dostal centrovaný míč až k Lihaříkovi, který prudkou střelou na zadní tyč překonal Maška. Rychnov potvrdil své vítězství v 67. minutě, kdy se míč ve vápně příhodně odrazil ke střídajícímu Širokému a ten střelou do protipohybu upravil skóre na konečných 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Jen naše střelecká nemohoucnost a skvělý Mašek v brance zabránily tomu, aby byl zápas rozhodnutý již v poločase. Naštěstí se nám podařilo v úvodu druhého dějství náskok pojistit a utkání dovést k zaslouženému vítězství. Děkuji týmu za předvedený výkon.

TJ Jiskra Hořice
Pavel Procházka, trenér: Objektivní zhodnocení od pana Brůžka. Dnes nám zápas vůbec nevyšel. Domácí nás nepustili do žádné šance a předčili nás ve všech fotbalových činnostech. Pochvalu si zaslouží i rozhodčí. Gratulace soupeři dnes to byl jejich zápas.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Lukášek [-] , Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , J. Kocman [-] - V. Lihařík [-] , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , M. Červinka [-] (53. J. Šťovíček [-] ) - T. Markovič [-] (59. F. Široký [-] ) , R. Zajíček [-] (72. J. Nosek [-] ) -

TJ Jiskra Hořice
J. Mašek [-] - M. Havelka [-] , D. Lacina [-] (46. J. Sehnoutek [-] ) , J. Kuneš [-] (46. P. Palm [-] ) , M. Bango [-] , Z. Nečesaný [-] (66. J. Molnár [-] ) , P. Hátle [-] , D. Pour [-] , Š. Podsadlo [-] , J. Rozsévač [-] , O. Pácalt [-]

ŽK: 83. J. Kocman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - VÍTEK Pavel, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: remíza

Hořice hrají na jaře pěkný fotbal a věřím, že potrápí i favorizovaný Rychnov. Tento zápas skončí remízou 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích