1:2
(1:1)
42. M. Diviš
89. P. Rompotl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Skalice loupila v Dobrušce


Branky


23. J. Moník - 42. M. Diviš , 89. P. Rompotl (p.)
9

Nováčkovi vyšel vstup do jara na výbornou. V derby proti favorizovanému Náchodu uhrál bod a ve svém druhém zápase na půdě Dobrušky dokázal zvítězit 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrušský Pěnička se hned v úvodu blýskl dvěma skvělými zákroky

Do první velké šance se dostali hosté hned ve 3. minutě, kdy se na Pěničku řítil hostující Pípek, dobrušský gólman ho ale dvěma famózními zákroky vychytal. Byli to ale domácí, kteří udeřili jako první, když se Bílek obtočil kolem bránícího protihráče a přesnou přihrávkou na zadní tyči našel úplně volného Moníka, který neměl problém míč dostat do sítě. O chvíli později byl Moník blízko k druhé brance, když se dostal k odraženému míči, jeho střelu na brankové čáře odvrátil hostující obránce. Na další branku si 100 diváku muselo počkat do 41. minuty, kdy Hanel posunul míč na Martina Diviše a ten střelou k pravé tyči srovnal na poločasových 1:1.

Rozhodnutí přišlo až v závěru

Do druhé půle vstoupila aktivněji Dobruška a hned v 50. minutě pěknou hlavičkou prověřil Karal Šťastného. V 53. minutě to z větší vzdálenosti zkusil dobrušský Doucek, jeho střela těsně minula břevno Šťastného branky. Dobruška byla i nadále aktivnější, ale svoji převahu nedokázala gólově využít. V 88. minutě Šťastný včas vyběhl proti Světlíkovi a skluzem dokázal založit útočnou akci, kdy Diviš pěkným centrem našel rozběhlého Diviše, kterého po špatně odhadnutém výběhu fauloval domácí gólman a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil Patrik Rompotl a přízemní střelou k levé tyči nedal Pěničkovi šanci. Domácí už vyrovnat nedokázali a Skalice si tak odvezla z Dobrušky cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Začali jsme špatně a soupeře 2x vychytal Pěnička. Pak jsme převzali iniciativu, ale z dobrých šancí využili jen jednu branku. V závěru poločasu jsme dali trošku prostoru Divišovi a ten to umí potrestat. Druhý poločas jsme tlačili, ale na dobrou obranu jsme i svojí naivní hrou a špatným zakončením dojeli. Soupeř toho využil a v závěru po brejkové situaci nám zadělal na průser pro domácí diváky.

TJ Jiskra Česká Skalice
Petr Liška, trenér: Na těžkém terénu jsme začali zápas velmi dobře. Do 20 minuty jsme byli lepším mužstvem a vytvořili jsme si dvě tutovky. Poté jsme inkasovali a Dobruška převzala inciativu, naštěstí se nám zásluhou Diviše podařilo do poločasu srovnat. V druhé půli se krom terénu zhoršilo i počasí a domácí měli převahu, my jsme z bloku vycházeli do brejků. Na konci se k nám přiklonilo štěstí, kdy jsme penaltou po faulu na Pípka rozhodli o naší výhře 2:1.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - V. Karal [-] , V. Bílek [-] , D. Doucek [-] , L. Prostředník [-] (74. M. Čančara [-] ) , P. Krahulec [-] , P. Feichtinger [-] , D. Eimann [-] (74. M. Eimann [-] ) , J. Vávrů [-] , J. Moník [-] , L. Světlík [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - V. Novotný [-] , M. Tipelt [-] , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] , J. Hánl [-] (46. P. Železov [-] ) , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , P. Rompotl [-] , V. Výborný [-]

ŽK: 74. D. Eimann - 67. T. Pácalt , 70. P. Železov , 72. P. Sedláček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude velice vyrovnaný, ale Dobruška potvrdí roli favorita a doma vyhraje 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích