0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice vstup do jara zvládla


Branky


10

Další derby, které druhé jarní kolo nabídlo svedlo dohromady Týniště a Solnici. Vítěz podzimní částí dvakrát dokázal překonat organizovanou obranu domácích a odvezl si tak tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíček poslal Solnici do vedení

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí a hned v úvodu si vypracovali dvě dobré příležitosti, které ale bohužel pro ně zůstaly nevyužity. První branku tak diváci viděli až ve 40. minutě, kdy solnický Pavlíček překonal Ottmara.

Motl pojistil výhru Solnice

Do druhé půle už vstoupili lépe hosté, kontrolovali hru a snažili se překonat pevnou a organizovanou obranu hostů. To se jim podruhé povedlo v 66. minutě, kdy se prosadil dobře hrající Motl a uzavřel tak gólový účet zápasu. Solnice tak do jarní částí vstoupila vítězně a Týniště i po druhé porážce stále na body čeká.



Ohlasy k zápasu



SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Zasloužené vítězství. Krom 2 šancí v úvodu jsme domácí k ničemu během zápasu nepustili. S jejich nakopávanými balóny si naši obránci poradili. Trpělivě jsme se snažili dokola dobývat domácí zhuštěnou obranu. Což se nám 2x podařilo a připisujeme si tak první 3 jarní body. Stínem utkání je zranění našeho stopera Michala Ptáčka. Míšo, přejeme ti brzké uzdravení!



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
R. Ottmar [-] - F. Kadavý [-] , D. Šedivý [-] (82. D. Holman [-] ) , M. Cvejn [-] , D. Diblík [-] , M. Kadavý [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (82. J. Winkler [-] ) , M. Šotola [-] (50. V. Nedomanský [-] ) , J. Forejtek [-] (89. M. Zemánek [-] ) , J. Šreibr [-]

SK Solnice
J. Lehký [-] - M. Vítek [-] , L. Pavlíček [-] (72. R. Dostálek [-] ) , O. Tobiška [-] (72. I. Zarnadze [-] ) , J. Nejman [-] (72. D. Volf [-] ) , D. Motl [-] , J. Krolop [-] , J. Jaroš [-] (89. D. Valášek [-] ) , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] (60. P. Nosek [-] ) , R. Ptáček [-]

ŽK: 84. M. Kadavý - 27. J. Nejman .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - SAŇÁK Jan, HOCK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Aleš Hašek
Tip experta: výhra hostů

Toto utkání nabídne hodně branek a hosté zvítězí. Branku za domácí vstřelí Adam Provazník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů