2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod domácí zápas zvládl


Branky


10

Třetí tým soutěže vstup do jara zvládl. Lázně Bělohrad však favoritovi v zápase zatápěl a i díky skvělému výkonu náchodského Baláže odjeli z Bělovse s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byly vidět šance na obou stranách

Do první šance se dostali hosté z rychlého brejku, domácí obrana ale byla pevná a dokázala si poradit i s následujícím rohem. Krátce poté měl domácí Simon dobrou příležitost, ale skvěle proti němu zasáhl gólman Dobřichovský. První branka padla ve 21. minutě, kdy domácí zahrávali standardní situaci, Havlena poslal míč na zadní tyč odkud vracel míč na malé vápno Knap a našel Rojšla, který poslal Náchod do vedení. Hosté mohli vzápětí srovnat, ale svoji velkou šanci nevyužili.

Skvělý Baláž a parádní rána Havleny

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, ale domácí se mohli spolehnout na skvěle chytajícího Baláže, který hned v 60. minutě svůj tým podržel. Poté zahrozili domácí, konkrétně Knap, jeho hlavička ale bohužel mířila nad. Do další šance se dostali hosté, ale znovu nedokázali vyzrát na Baláže. O vítězství domácích rozhodl v 79. minutě Havlena, který parádní střelou z přímoho kopu vymetl šibenici a uzavřel gólový účet zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Výhra se nerodila lehce. V první půli jsme měli územní převahu, druhý poločas byl vyrovnanější, ale i přes toto jsme si nedokázali vypracovat více šancí. Hlavní je, že důležité body zůstaly doma.




Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - M. Rojšl [-] , L. Kudláček [-] (56. J. Locker [-] ) , L. Knap [-] (85. K. Wolak [-] ) , M. Brich [-] , O. Zabrzeski [-] (70. M. Jahoda [-] ) , K. Mlodzinski [-] , A. Čejchan [-] (46. J. Vančák [-] ) , P. Simon [-] (70. J. Petřík [-] ) , J. Havlena [-] , M. Punar [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - L. Pour [-] (79. P. Horáček [-] ) , J. Tázlar [-] (70. M. Wagenknecht [-] ) , J. Loner [-] , J. Kněžourek [-] , J. Wagenknecht [-] , J. Hrnčíř [-] , M. Truneček [-] , J. Kracík [-] (70. D. Kulhánek [-] ) , J. Kluz [-] , J. Odvárko [-]

ŽK: 15. L. Kudláček , 87. M. Jahoda .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Horský Leonard - VALIHORA Jaromir, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Martin Jedlička
Tip experta: výhra domácích

Náchod vyhraje o 3 góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů