Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:30

27.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rousínově proběhly gólové hody, diváci viděli dvanáct branek - FOTO


Branky


9

Kdo nešel v sobotu do Rousínova na fotbal, mohl jenom litovat. Domácí si připravili střelecký koncert. Hráči Ratíškovic tak odjeli s ostudou a jen potvrdili mizernou jarní formu, kde se jim vůbec nedaří. Příští utkání však mohou pokaženou část sezony napravit a zachránit se v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu přijeli do Rousínova Ratíškovice a diváci domácího týmu se nestačili divit. Rousínovští střelci měli svůj den, už první poločas nastříleli soupeři šest branek, ve druhém poločase přidali další čtyři a konečné skóre se tak zastavilo na „desítce“. Skvělý výkon domácích a příjemné naladění před středečním finálovým zápasem.

Utkání hodnotil jeden ze střelců hattricku, Martin Pavlík: „Do zápasu jsme nastoupili s klidnou hlavou a fotbalem jsme se chtěli hlavně bavit, což se ukázalo hned v prvním poločase, kdy skóre bylo 6:2 pro nás. V druhém poločase jsme navázali na střeleckou vlnu a dokázali navýšit výsledek na 10:2 a tímto doručili divákům atraktivní podívanou, zároveň jsme se posunuli v tabulce na čtvrté místo.“

DALŠÍ UTKÁNÍ SEHRAJE TATRAN VE STŘEDU – JIŽ ZMIŇOVANÉ FINÁLE KRAJSKÉHO POHÁRU, KTERÉ SE LETOS USKUTEČNÍ PRÁVĚ V RATÍŠKOVICÍCH. SOUPEŘEM TATRANU BUDE TÝM SVRATKY BRNO.

Odjezd autobusu pro fanoušky je v 15:30 hod od Autoservisu Darebník. Udělejte si čas a přijeďte naše kluky podpořit.

REPORT: Tatran Rousínov



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - J. Sedlmajer [-] (35. M. Handlíř [-] ) , M. Zbořil [-] , M. Rozehnal [-] , M. Kříž [-] , M. Mikeš [-] (70. L. Němec [-] ) , L. Obruča [-] , R. Kubáč [-] (71. R. Jašek [-] ) , M. Pavlík [-] , P. Líznar [-] (46. P. Imramovský [-] ) , T. Florián [-] (71. J. Pešta [-] )

FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] (46. L. Chytka [-] ) - D. Marcián [-] , M. Lacko [-] , M. Ševčík [-] , P. Venclík [-] , S. Toman [-] , R. Dobeš [-] (46. Z. Dohnálek [-] ) , T. Petrucha [-] (77. M. Beneš [-] ) , P. Hanáček [-] (74. D. Mičola [-] ) , M. Kordula [-] (56. L. Durin [-] ) , P. Václavík [-]

Počet diváků: 89. Rozhodčí: KORČÁK Jaroslav - JEŽEK Michal, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Sebastian Toman
Tip experta: výhra hostů

Věřím celému týmu, že se semkne a předvede dobrý výkon.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích