1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 15:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Třeboňští udeřili za pět minut dvanáct


Branky


15

Domácí rezerva třeboně se chhtěla pomocí výhry v tomto zápase konečně odtrhnout od hvostu tabulky, zatímco Stráž potřebovala nutně vyhrát, aby si ještě zachovala šnci na udržení v soutěži. Domácí v sestavě bez pendlů a Stráž, která se dlouhodobě trápí, toto složení vyvolávalo otázku, který z týmu se konečně chytí a získá důležité tři body?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy rozehrály vyrovnanou partii

Obě mužstva vstoupila do zápasu opatrně, a to především z důvodu, že si byla vědoma důležitosti daného utkání. V první čtvrthodince bylo po jedné šanci na obou stranách, přičemž tu největší po půlhodině hry spálil domácí Rešl, který tváří tvář před gólmanem hostů poslal míč do jeho náruče. Ze strany hostů byl nejnebzpečnější břilický odchovanec, zkušený Mikuláštík. Ve 35. minutě rozhodčí sporně neodpískal reklamovaný faul na Duška, nicméně hrálo se dále za bezbrankového stavu. První poločas bez gólu byl důsledkem nezáživné hry hlavně v prvních třiceti minutách.

V závěru rozesmutnil hostující mužstvo Bednář

Po změně stran se přeci jen začal hrát fotbal, přičemž fotbalovějším týmem byla domácí Třeboň, ze které čišela chuť rozhodnout zápas. Mužstvo ze Stráže nad Nežárkou se do moc šancí v druhé části nedostávalo, možná bylo dokonce bez šance. V době, kdy se pomalu chýlil konec zápasu, se do úniku dostal Tomáš Bednář, který nastoupil po půlroční pauze a ten po 2 minutách na hřišti dotlačil míč do sítě a vstřelil tak vůbec 1. branku za Jiskru, 1:0. Na úplném konci ještě zatrnulo domácím, nicméně rázem je uklidnilo písknutí do píšťalky, odmáván těsný offside. Třeboň tak urvala důležité vítězství a situace pro Stráž se zdá téměř neřešitelná.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Petr Týnavský: "Poslední domácí zápas, derby se Stráží, jsme zvládli. Před důležitým utkáním však panovaly obavy, jak tým poskládáme, protože ani v tomto případě se nám početné absence nevyhnuly. Obě mužstva však vstoupila do zápasu opatrně, vědoma si důležitosti. V první čtvrthodince bylo po jedné šanci na obou stranách. Tu největší po půlhodině hry spálil Rešl, který tváří tvář před gólmanem hostů poslal míč do jeho náruče. Ze strany hostů nás asi nejvíc zlobil náš odchovanec, zkušený Mikuláštík. Ve 35. minutě rozhodčí neodpískal ve vápně jasný faul na Duška, který se tak mohl s domácím publikem rozloučit dobrým výkonem, asi nejlepším na jaře. Bezbrankový první poločas byl důsledkem nezáživné hry hlavně v prvních třiceti minutách. Po změně stran se přeci jen začal hrát fotbal, o ten jsme se však zasloužili hlavně my dobrými kombinacemi a větší snahou rozhodnout zápas. Soupeři jsme toho moc nedovolili a ve druhé půli vlastně neměl jedinou šanci. Největší šanci jsme proto měli my ve 37. minutě, kdy po samostatné akci krásně poslal míč do vápna Svoboda, ale nikdo z útočníků nepochopitelně nezakončil. Mohlo být rozhodnuto. V době, kdy se pomalu chýlil konec zápasu, jsem v 85. minutě poslal do hry Bednáře, který nehrál 6 měsíců a ten po 2 minutách dotlačil míč do sítě a vstřelil tak vůbec 1. branku za Jiskru. Na úplném konci nám ještě zatrnulo po odpískaném těsném ofsajdu a za několik vteřin jsme mohli zvednout ruce nad hlavu. Děkuji všem hráčům za zodpovědný výkon a za to, že bojovali až do konce."

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vladimír Vrána (trenér): "Pořád máme vše ve svých nohách, ale potřebujeme srovnat hlavy. Opět děkuji našim fanouškům za stálou podporu."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - J. Meškan [-] , J. Schneider [-] , D. Svoboda [-] , D. Bartl [-] - M. Hlubocký [-] (88. Z. Buřič [-] ) , M. Nehoda [-] , D. Dušek [-] (85. T. Bednář [-] ) , J. Divoký [-] - M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-] -

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - M. Bubal [-] , J. Jančura [-] , J. Eger [-] , M. Zvára [-] - V. Labuť [-] , J. Kalvas [-] (88. M. Neumann [-] ) , D. Škarda [-] , M. Podsclan [-] (65. T. Merčák [-] ) - V. Mikuláštík [-] , Š. Melichar [-] (53. J. Sivok [-] ) -

ŽK: 85. D. Bartl - 85. V. Mikuláštík , 89. J. Sivok .
Hráči zápasu: T. Bednář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimeš Jiří - BARTONÍČKOVÁ Markéta, LANDA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Novák

Expert: Jiří Bárta
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou trápících se týmu. Očekávám posily z A - týmu, které překlopí výsledkové kormidlo pro domácí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích