2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Kardašova Řečice po bitvě odvezla z Buku plný počet bodů


Branky


12. P. Heger , 56. L. Moravec - 22. J. Tajml , 35. F. Petrásek , 44. J. Tajml
18

Sobotní odpoledne 23. kola se mělo u bukovského rybníka nést ve znamení boje mezi lídrem tabulky Kardašovou Řečicí a domácím Bukem, který se chtěl definitivně odrazit od spodních pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní chyba lídra nerozhodila

Buk nastoupil do utkání klasicky bojovně a tento styl hned na začátku přinesl domácímu týmu ovoce, a to když ve 12. minutě zkušeně poslal balon za Houdkova záda Pavel Heger, 1:0.  Tato branka lídra soutěže zaskočila, ale také nastartovala a na vyrovnání jsme tak nemuseli dlouho čekat. Hned ve 22. minutě se rychlonohý Jiří Tajml dostal před brankáře Mazánka a pohodlně uklidil míč do sítě, 1:1. Ve 35. minutě se opět obrana domácích zadrhla a naopak hostující Filip Petrásek zapracoval jako dobře namazaný stroj. Zmíněný hráč využil svoji rychlost a uklidil míč podobně jako jeho spoluhráč Tajml u první branky, pod gólmana, 1:2. Před koncem poločasu se do dalšího samostatného úniku dostal opět Jiří Tajml, který si s ním poradil náramně a upravil tak stav gólem do šatny na 1:3.

Bojová atmosféra výsledek nezvrátila

Druhý poločas se nesl v duchu plném soubojů, faulů a dalších střetů. Domácí ve svých utkání z této hry často benefitují a ani v tomto zápase to nebylo jinak. V 56. minutě se na roh krásně vyšvihl domácí Luděk Moravec, který hlavou přidal kontaktní branku, 2:3. Hostující Kardašova Řečice mírně znervózněla, nicméně ve vyrovnané hře už dále neinkasovala, ani branku nepřidala i přes to, že domácí fanoušci urputně hnali mužstvo Buku za vyrovnáním. Utkání tak skončilo výhrou favorita, nicméně domácí předvedli srdnatý výkon, za který se rozhodně nemusí stydět.



Ohlasy k zápasu



FK Kardašova Řečice 1922
Daniel Houdek (brankář): "V sobotu 18.5. nás čekal těžký soupeř Buk, se kterým máme vyrovnané zápasy a ještě u nich doma. Celý zápas byl v režii soubojů, těžkých balónů, odkopů a standartek. Nicméně s tím jsme taky počítali. Zápas začal dobře pro domácí, kteří na nás vlétli a všude byli dříve, z toho nám také dokázali dát góla. Pak jsme začali hrát přesněji a podrželi balón, což nám umožnilo se dostat do šancí a taky je proměnit. Do poločasu jsme se dostali do vedení 3:1 pro nás po hezkých gólech na zadní tyče, což je proti soupeři jako je Buk důležité. V poločase jsme si řekli, že zůstaneme u toho samého, nevypustit souboje a přesně hrát s balónem. Druhý poločas byl neprosto vyrovnaný, souboje na půlce, dlouhé nákopy, což značí i velký počet žlutých karet. Domácí dokázali snížit z rohu, když si míč dokázal najít Moravec. Zbytek zápasu jsme dohrávali na jistotu s cílem nedostat gól, což se nám povedlo a zápas jsme dohráli s vyrovnaným stavem ve druhé půli."



Sestavy


AC Buk
J. Mazánek [-] - R. Porochoňski [-] (46. L. Tejnor [-] ) , Z. Březina [-] , F. Opička [-] (70. P. Lexa [-] ) , J. Kocourek [-] , P. Heger [-] (80. M. Picka [-] ) , F. Tomšík [-] , L. Waník [-] , L. Moravec [-] , M. Šenkýř [-] , O. Jasanský [-]

FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - J. Jirsa [-] , M. Bílek [-] , F. Slavík [-] , O. Madar [-] , Z. Šergl [-] (74. K. Valek [-] ) , J. Kovář [-] , J. Tajml [-] , T. Bačák [-] (88. J. Valeš [-] ) , F. Petrásek [-] (92. M. Kupka [-] ) , A. Švec [-]

ŽK: 41. Z. Březina , 45. F. Opička , 81. M. Šenkýř - 30. J. Tajml , 33. Z. Šergl , 61. T. Bačák , 65. J. Kovář , 65. A. Švec , 65. O. Madar , 79. M. Bílek .
Hráči zápasu: J. Tajml .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: VICAN Petr - SVOBODA Jan, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů