3:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice doma v přestřelce padly s Tatranem


Branky


33. V. Mach , 54. O. Páca , 61. V. Mach - 35. T. Balica , 42. T. Balica , 58. K. Zeman (vl.) , 69. P. Bajčík , 85. K. Wagner
25

Bojovný zápas se odehrál v sobotu v Bělčicích, kam zamířil prachatický Tatran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm branek, vítězství hostů

Utkání se hrálo ve velmi slušném tempu a první branky se diváci dočkali po půl hodině hry, kdy domácí poslal do vedení Václav Mach. Jenže netrvalo ani chvilku a Tatran se dočkal rychlého vyrovnání, když brankáře Dražana překonal Tomáš Balica. Stejný hráč se navíc prosadil na závěr prvního poločasu a rázem se hosté dostali do jednobrankového vedení. 

Gólové představení obou týmu pokračovalo a po začátku druhého poločasu se domácí Ondřej Páca zasloužil o vyrovnání. Za další čtyři minuty však Tatran získal vedení zpět na svojí stranu, když si míč srazil do vlastní brány Karel Zeman. Další výkop, další akce, další gól! Toto pravidlo pokračovalo i v následujících minutách a stav utkání posunul na skóre 3:3 svým druhým gólem Václav Mach.

Poslední slovo měl však v utkání Tatran! V 69. minutě vrátil hostům vedení trenér prachatického A týmu Pavel Bajčík. Bělčice se snažily o vyrovnání, to už však nepřišlo. Na druhé straně se naopak prosadil Kristián Wagner a bylo rozhodnuto. Tatran vyloupil Bělčice a po výsledku 5:3 odváží do okresního města tři body. Bělčice naopak kromě porážky ještě přišly o Karla Zemana, který byl v závěru utkání vyloučen.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Hosté měli dobré rychlé protiútoky, které dokázali proměňovat. Naše chyby bohužel rozhodly.

FK Tatran Prachatice B
Filip Kolda - kapitán: Od začátku zápasu se hrál svižný fotbal s šancemi na obou stranách. Domácím se podařilo dostat do vedení, ale ani ne za minutu bylo srovnáno a ještě do poločasu jsme výsledek otočili. Ve druhem poločase domácí ještě dvakrát dokázali srovnat, ale na gól ze 70 minuty už neměli odpověď. V závěru přišla ještě pojistka na konečných 3:5.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - J. Houda [-] , L. Mála [-] , M. Vrbský [-] (46. J. Vejšický [-] ) , A. Ježek [-] , K. Hanzlík [-] (69. T. Ježek [-] ) , O. Páca [-] , V. Mach [-] , J. Křiváček [-] (58. J. Švejda [-] ) , L. Krameš [-] , K. Zeman [-]

FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - K. Wagner [-] , J. Luňáček [-] , P. Bajčík [-] (71. A. Břicháček [-] ) , P. Řezník [-] , J. Hrbek [-] , M. Trost [-] (76. A. Vlk [-] ) , F. Toušek [-] (66. D. Kukačka [-] ) , T. Balica [-] (88. A. Hodina [-] ) , F. Kolda [-] , M. Gramblička [-]

ČK: 85. K. Zeman .
Hráči zápasu: T. Balica .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HRUŠKA Miloš - MRÁZ Marek, NOVOTNÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Vladimír Marek
Tip experta: výhra hostů

Bez dvou největších opor domácích, kapitána a stopera, bude těžké zvítězit v takové sestavě, 0:2.

Tip: výhra hostů

Pracahtický tým sehrál doma nešťastné utkání s Vlachovo Březím a v Bělčicích si zpraví chuť a odveze si ztracené tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů