M. Mertl 27. (p.)
T. Pelc 90.
T. Pelc 92. (p.)
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídají žolík Pelc vystřelil tři body Dražejovu


Branky


27. M. Mertl (p.) , 90. T. Pelc , 92. T. Pelc (p.) - 42. D. Šefčík
24

I osmnácté kolo přineslo další zajímavý duel B třídy, který proti sobě postavil Dražejov se strakonickou rezervou Junioru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žolík Pelc

V Dražejově se očekával vyhecovaný zápas, který začal přinášet gólové akce až okolo půl hodiny hry. Jako první se prosadili domácí z pokutového kopu, který po faulu na Bračoka využil Michal Mertl. Jenže Junior dokázal ještě před poločasovým hvizdem vyrovnat a to zásluhou Davida Šefčíka. O zápletku tak bylo rázem postaráno a ve druhém poločase se čekalo na druhý "vítězný" gól. V 62. minutě však přišel jiný moment, kdy byl vyloučený domácí Krýsl společně s hostujícím Baloušek. Hra o deseti sice přinesla více prostoru, stále však nebylo rozhodnuto. 

Dokud na hřiště nevstoupil Tadeáš Pelc, který nahradil střídajícího Koutského. V 90. minutě se Dražejov, ve snaze ubránit remízový výsledek, rozhodl pro dlouhý nákop, který zamířil směr strakonická obrana. Ta však míč nezachytila a právě Tadeáš Pelc nabral rychlost a z brejku poslal domácí do vedení. O dvě minuty později navíc Pelc další únik proměnil v pokutový kop, který sám faulovaný proměnil.

Dražejov tak v závěru dvakrát skóroval a nakonec bere tři body po vítězství 3:1, naopak Junior i napočtvrté na jaře padl.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Zápas s Juniorem B se očekával tradičně vyhecovaný. První poločas si oba týmy nevytvářely vyložené šance a trápili se s přechodem. Hrálo se mezi vápny. Přesto jsme ve 27. min dostali po faulu na Bračoka výhodu pokutového kopu. Mertl se nemýlil a my šli do vedení. Hosté odpověděli po tlaku těsně před poločasem Ševčíkem. Polovina druhého poločasu se nesla v podobném duchu. V 62. min šel ven rovnou Krýsl a také po dvou žlutých Baloušek. Hrálo se tedy 10 na 10. Proházeli jsme řady a pár loženek si vytvořili po rychlém přechodu. Po akci Hlavin - Hrčka - Mertl vystihl jasnou šanci brankář. Pojsl bombou z dálky razítkoval v 85.min. břevno. Skóre se měnilo až v 90. min. A dokonce 2x. Střídající mladíček Pelc se dostal na roh vápna a přehodil hostujícího gólmana. Stejný hráč se po Pojslem prodlouženým balonem z výkopu dostal do vápna a došel si pro penaltu, kterou sám využil a hned pak byl odpískán konec. Náročný zápas a důležitá výhra v tomto derby. Nyní jedeme do Netolic.

FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Doplníme...



Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - M. Mertl [-] , T. Hrčka [-] , D. Náhlík [-] , M. Bračok [-] (80. D. Pojsl [-] ) , M. Křiváček [-] , K. Krýsl [-] , P. Poláček [-] (88. J. Holfeld [-] ) , D. Hlavin [-] , O. Koutský [-] (74. T. Pelc [-] ) , F. Brázda [-]

FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] - M. Boukalík [-] , L. Duba [-] , J. Benedikt [-] , Š. Vondrák [-] , L. Šimák [-] , O. Bambásek [-] (90. Š. Přib [-] ) , D. Šefčík [-] (71. R. Novák [-] ) , J. Baloušek [-] , L. Zvonek [-] , O. Kafka [-] (25. P. Cibulka [-] )

ŽK: 34. M. Mertl , 57. M. Bračok - 25. L. Šimák , 56. J. Baloušek , 92. P. Cibulka . ČK: 62. K. Krýsl - 62. J. Baloušek .
Hráči zápasu: T. Pelc .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BRODSKÝ Ondřej - ŠVARC Alois, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Filip Brázda
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že se Drážďany kousnou a Junior porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí souboj o únik ze spodku tabulky vyjde a v tomto utkání vydřou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích