3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napotřetí už to vyšlo! Hoštice berou tři body


Branky


11. V. Dohonyi (p.) , 52. P. Zídek , 67. P. Rejšek - 40. P. Málek
26

Dva zápasy a jeden bod. Takto vypadal jarní souhrn výsledků Střelských Hoštic, které chtěly v sobotním utkání proti Štěkni poprvé naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltový úvod

Honbu za první jarní výhrou započaly Hoštice tím nejlepším možným způsobem a v 10. minutě nařídil sudí Černý po zákroku na Rejška pokutový kop, který s přehledem proměnil Václav Dohonyi. Hosté se ovšem rychle inkasované branky nezalekli a i díky nepřesnostem v domácí výstavbě hry dokázala Štěkeň hrozit. Brankář Jáchym, který tentokrát dostal přednost před jedničkou Tomášem Vlkem, nakonec kapituloval až v závěru prvního poločasu. Ve 40. minutě se totiž Otavan dostal do rychlého protiútoku, který zakončil gólovou ranou Petr Málek a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Kdo dá druhý gól?

Bylo jasné, že rozhodne druhý gól a na ten čekali přítomní fanoušci do 52. minuty. Míč skončil u kopaček Petra Zídka, který neváhal a parádní střelou poslal Sokol podruhé v utkání do vedení. Štěkeň mohla vzápětí sice srovnat, povedené přečíslení však zlikvidoval dobrým zákrokem Jáchym. Na řadě tak byli opět domácí a v 67. minutě přidal definitivní pojistku na tříbodové vítězství Pavel Rejšek

Střelské Hoštice se tak nakonec na třetí jarní pokus dočkaly a po vítězství 3:1 nad Otavanem berou tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch - vedoucí mužstva: Do utkání se Štěkní jsme vstoupili s mírnou převahou, která vyústila v nedovolený zákrok na P. Rejška a penaltu, kterou proměnil V. Dohonyi. Místo uklidnění jsme pokračovali ve hře plné nepřesností a nervozity. Hosté vyrovnali krátce před přestávkou po rychlém brejku Málkem. Ve druhém poločase jsme byli opět aktivnější a vedení nám vrátil podařenou střelou P. Zídek. Hosté mohli opět srovnat skóre, ale při jejich protiútoku a přečíslení nás podržel výborným zákrokem brankář Jáchym. Krátce potom definitivně utkání rozhodl třetí trefou P. Rejšek. Zbývající naše brankové příležitosti Křivance zůstaly bez využití. Přesto jsme si po zásluze připsali první jarní vítězství.

TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: K zápasu jsme zajížděli s absencí důležitých hráčů, i tak ovšem musím kluky pochválit. Snažili se a dokázali dobrý první poločas přetavit ve vyrovnávací branku. Ve druhém poločase se rozhodovalo, kdo dá důležitý druhý gól. Nás ovšem trápila koncovka a domácí se tak prosadili v 52. minutě. Koncovku musíme zlepšit a v prvním domácím utkání jara se příští víkend budeme snažit naplno bodovat.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
J. Jáchym [-] - D. Šperl [-] , J. Strnad [-] , V. Hozman [-] , V. Braťka [-] (80. M. Virostek [-] ) - P. Málek [-] (60. V. Křivanec [-] ) , K. Heřman [-] , P. Zídek [-] (76. K. Fedorov [-] ) , V. Dohonyi [-] , P. Hlava [-] (83. J. Šíp [-] ) - P. Rejšek [-] (86. F. Žilák [-] )

TJ Otavan Štěkeň
J. Beneš [-] - O. Rataj [-] , V. Poláček [-] , P. Málek [-] , I. Hanák [-] (55. P. Sup [-] ) , J. Bálek [-] , J. Jariabka [-] (80. V. Žižka [-] ) , R. Kuneš [-] , D. Spišský [-] , V. Kynkor [-] , D. Rybák [-] (70. D. Soukup [-] )

ŽK: 25. P. Rejšek , 61. D. Šperl - 22. V. Poláček , 66. O. Rataj .
Hráči zápasu: P. Zídek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - BRODSKÝ Ondřej, FIŘT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

5. 4. 2024 04:31
Výhra hostů, jednoznačně
5. 4. 2024 09:05
Škoda, že to neuvidím. Ale ono to ani nebude
Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: výhra domácích

Domácí dají zapomenout na venkovní debakl a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jedou spolu s Bavorovem na postup a body budou doma.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích