2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Mladé Vožice s Chýnovem měl velmi vypjatý závěr


Branky


17

Jak se zápas odehrával?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Před zápasem nejprve na hrací ploše pogratulovalo fotbalové vedení domácích spolu se starostou města Jaroslavem Větrovským dlouholetému mladovožickému funkcionáři Ladislavu Kotkovi k jeho významnému životnímu jubileu - sedmdesátinám.

 

         Utkání mělo patřičnou pikantnost v tom, že domácí fotbalisty nyní na jaře vede, (ještě v loňském roce na podzim trenér Chýnova Pavel Pilík…), který své bývalé svěřence samozřejmě velmi dobře zná! Lépe začalo hostující mužstvo a již ve 4. min. střílel z dvaceti metrů velmi nebezpečně chýnovský Václ. Hruška, ale těsně minul Sarvadiho branku a ve 14. min. jej napodobil i stopér Doubrava, který však zamířil rovněž jen těsně vedle. V 15. min. střílel na druhé straně tvrdě vožický Struska, ale Průša si s jeho pokusem poradil. V 18. min. zahrával chýnovský J. Rabiňák z úhlu TK, jeho střela mířila přesně k bližší tyči domácí branky, ale Sarvadi vytáhl vynikající zákrok a svůj celek podržel. Ve 21. min. měl po rohovém kopu J. Rabiňáka na hlavě gól chýnovský Václ. Hruška, ale branku opět těsně minul, když se vožický gólman po míči stačil jen ohlédnout. O minutu později obešel chýnovský F. Zadražil i Sarvadiho, ale z úhlu vystřelil velmi slabě a dobíhající vožický obránce ještě stačil míč z prázdné branky vykopnout do bezpečí… Ve 33. min. dali poprvé výrazně o sobě vědět i domácí, když po signálu po rohovém kopu střílel z výborné pozice mladý R. Želivský, ale branku Průši přestřelil. I když více šancí měli v první půli určitě chýnovští fotbalisté a častěji měli také míč na svých kopačkách, tak do šaten odcházely oba dva celky za bezbrankového stavu, s kterým byli více spokojeni domácí fotbalisté.

Druhý poločas

Druhý poločas začal ve 47. min. pohotovou hlavičkou Václ. Hrušky, ale trefil jen Sarvádiho náruč. V 52. min. unikl chýnovské obraně Štěpán Kukla a Průša zabránil brance jen odvážným skokem pod jeho nohy. V 54. min. se však již skóre poprvé měnilo, když po rohovém kopu domácích se nejlépe před brankou Průši zorientoval Tomáš Kukla a z otočky nezadržitelně skóroval, 1 : 0.

 

A o tři minuty bylo pro hostující celek ještě hůře, když po velké chybě Pajera postupoval na Průšu R. Želivský a z ostrého úhlu jej na zadní tyč prostřelil, 2 : 0. Domácí celek byl zákonitě na koni a opaření hosté byli viditelně zaskočeni. Trenér J. Holub sáhl k několika střídáním, ale ani to již alespoň k jednomu bodu nevedlo. Chýnovští si v závěru sice ještě vypracovali dvě velmi dobré příležitosti, ale ani M. Rabiňák, ani Jan Hruška výborného Sarvadiho z gólových pozic nedokázali překonat. Podařilo se to až v 89. min. M. Rabiňákovi, který po výborné přihrávce hlavou od Václ. Hrušky utekl domácí obraně a snížil na konečných 2 : 1.

 

   V nastaveném čase se pak ještě děly věci…, na hrací plochu pronikly vypjaté emoce a hlavní rozhodčí Písek, kterému se zápas příliš nevydařil, ukázal červené karty chýnovským hráčům Václ. Hruškovi a Hladíkovi… a hosté tak dohrávali poslední minuty pouze o devíti !

 

Autor: Pavel Kulveit

 

 



Sestavy


TJ Sokol Mladá Vožice
M. Sarvadi [-] - P. Kukla [-] , A. Srulevych [-] (84. M. Želivský [-] ) , J. Šlejmar [-] , D. Struska [-] - A. Svatek [-] (53. J. Dvořák [-] ) , Š. Kukla [-] , J. Větrovský [-] , T. Písařík [-] - R. Želivský [-] (67. V. Němeček [-] ) , T. Kukla [-] (79. T. Syrovátka [-] )

FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] , M. Rabiňák [-] , M. Štrouf [-] (76. M. Široký [-] ) , V. Hruška [-] , J. Petrů [-] (57. J. Hladík [-] ) , S. Mareš [-] , J. Rabiňák [-] , J. Doubrava [-] , A. Rytíř [-] (76. J. Hruška [-] ) , J. Pajer [-] (71. O. Mládek [-] )

ŽK: 40. R. Želivský , 59. T. Kukla , 87. Š. Kukla , 92. V. Němeček , 92. J. Šlejmar - 60. V. Hruška , 68. S. Mareš , 86. J. Doubrava . ČK: 90. V. Hruška , 92. J. Hladík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Písek Martin - ONDŘEJ Adam, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích