0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Chýnova s Lišovem branka nepadla


Branky


14

Chýnovští fotbalisté nepotvrdili doma tři body před týdnem ze hřiště Loko ČB a na domácím hřišti uhráli s obětavě hrajícím celkem z Lišova jen bezbrankovou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Před začátkem utkání nejprve uctili všichni na fotbalovém stadiónu v Chýnově minutou ticha památku velké chýnovské fotbalové legendy pana Josefa Macháčka, který zemřel začátkem března tohoto roku.


Domácí fotbalisté začali na tradičně opět skvěle připravené hrací ploše náporem a již ve 4. min. se dostal na levé straně do slibného úniku F. Zadražil, ale svoji přihrávkou nenašel v pokutovém území žádného adresáta. V 9. min. pak došlo k důležité události v zápase, kdy unikajícího domácího M. Rabiňáka srazil likvidačním zákrokem lišovský Burda a rozhodčí Hrušková mu ukázala ŽK. Po zhlédnutí krvavého zranění lýtka domácího útočníka pak změnila po krátké chvíli své rozhodnutí a udělila Burdovi ČK. Hned o dvě minuty zahrával trestný kop ze 30-ti metrů domácí stopér Doubrava, gólman Dejčmar jeho tvrdou střelu jen z obtížemi vyrazil před sebe, ale nikdo z domácích jej dorazit do odkryté branky nedokázal. Ve 23. min. již zvedali domácí fandové na tribuně ruce, ale střela F. Zadražila po krásné akci Mareše s Pajerem, skončila jen na břevně za již překonaným brankářem Dejčmarem. Hosté se převážně jen bránili, ale ve 38. min. zahrávali trestný kop J. Kándlem, míč se dostal k P. Kándlovi, ale jeho střelu na poslední chvíli zablokoval domácí Doubrava. Závěr poločasu si již hosté pohlídali a tak odcházela obě dvě mužstva do šaten za bezbrankového stavu.

Druhý poločas

Ve druhém poločase pak domácí celek prakticky celých 45. minut dobýval lišovskou obranu, ale do vyložených gólových příležitostí se jeho hráči příliš nedostávali a nebo co prošlo na branku, to někdy i se štěstím pochytal výborný gólman hostů Dejčmar. V 59. min. míč poskakoval v malém vápně hostů, ale ani dorážky Mareše nebo střídajícího Petrů, si cestu do sítě nenašly, neboť se jen odrážely od obětavě bránících lišovských hráčů. V 61. min. však mohlo uhodit po úniku Kyriána i na druhé straně, ale jeho lob domácí brankář Průša dokázal zlikvidovat. Zajímavá situace se zrodila v 65. min., kdy nejprve po střetu M. Rabiňáka v pokutovém území s jedním z lišovských obránců, ukázala hlavní rozhodčí na značku pokutového kopu, ale po domluvě s AR 1 své rozhodnutí asi po minutě změnila a udělila chýnovskému útočníkovi ŽK za simulování…

 

V 71. min. měl gól na hlavě po rohovém kopu J. Rabiňáka domácí Václ. Hruška, ale branku Dejčmara těsně minul. V 84. min. zahrozili ale opět hosté, kdy se dostal do úniku střídající Fiktus, ale jeho šanci zneškodnil výborný Průša. Rozhodnutí měl na kopačce v 86. min. domácí J. Rabiňák, jeho střela mířila přesně za levou tyč Dejčmarovi branky, ale ten vytasil zákrok zápasu a gólovou střelu vyrazil zázračně na rohový kop. V nastaveném čase pak ještě zatrnulo domácím příznivcům, kdy se po chybě Doubravy řítil z úhlu na Průšu lišovský střelec Pechoč, ale jeho střelu zablokoval na poslední chvíli vracející se Rytíř. V 94. min. pak sudí Hrušková, která se svého úkolu hlavní rozhodčí zhostila velmi dobře, utkání ukončila a hosté se radovali ze získaného bodu na cizím hřišti, přestože hráli 80. minut oslabeni o jednoho hráče…

 

AUTOR: PAVEL KULVEIT



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
J. Holub (trenér): Dnešní zápas ovlivnilo brzké vyloučení lišovského hráče, po něm se hosté zatáhli a my jsme se, i přes několik gólových šancí, nedokázali bohužel ani jednou střelecky prosadit, protože v koncovce jsme dnes selhali. Bylo to o jedné brance, kdybychom ji dali, tak jsme brali tři body. Ale nakonec jsme mohli v samém závěru i inkasovat… A dnes nám nepomohla ke zlepšení produktivity ve druhé půli, (na rozdíl od zápasu před týdnem na Loko ČB), ani střídání.

SK Lišov
J. Beneda (trenér): Sehráli jsme v Chýnově hodně těžký zápas, navíc jsme od 10. min. hráli jen o deseti hráčích. Musím ale své hráče pochválit, protože jsme dobře a obětavě bránili a dobře jsme dostupovali domácí hráče. A musím říct, že jsme měli i patřičné štěstí, protože nám pomohlo také dvakrát i břevno a jsme rádi, že si vezeme z horké chýnovské půdy jeden bod. A musím také vyzdvihnout krásný trávník na chýnovském stadiónu.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] , M. Rabiňák [-] (70. O. Mládek [-] ) , J. Rabiňák [-] , M. Štrouf [-] (76. J. Hruška [-] ) , V. Hruška [-] , S. Mareš [-] , V. Hruška [-] (59. M. Široký [-] ) , J. Doubrava [-] , A. Rytíř [-] , J. Pajer [-] (46. J. Petrů [-] )

SK Lišov
J. Dejčmar [-] - P. Shýbal [-] , L. Burda [-] , F. Kyrián [-] (89. L. Pivoňka [-] ) , L. Pechoč [-] , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] , . Průša [-] (68. A. Červenka [-] ) , M. Šachl [-] , P. Kandl [-] (73. J. Fiktus [-] ) , J. Mandík [-]

ŽK: 44. A. Rytíř , 47. V. Hruška , 56. V. Hruška , 65. J. Doubrava , 66. M. Rabiňák - 49. P. Shýbal , 65. M. Šachl . ČK: 9. L. Burda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HRUŠKOVÁ Katka - TRKOVSKÝ Tomáš, BRAŤKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích