1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2024 18:00

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antošův závěr přisoudil body Hluboké


Branky


18

Páteční předehrávka se v rámci jednadvacátého kola odehrála i, již tradičně, na Hluboké, kde domácí přivítali strakonický Junior.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení favorita

Bojovné utkání na Hluboké podřídili hosté jasné taktice neinkasovat a tento plán hlavního trenéra Přemysla Šrouba nesl ovoce. Otepkova družina se dlouho nemohla dostat k zakončení z nebezpečné vzdálenosti a dalekonosné pokusy sbíral bez problémů Lízal. Soustředěná obrana a malý počet útoku mohl Strakonicím přinést do konce poločasu i vedení, Janochův pokus však mířil mimo vymezený prostor branky. Na tahu tak byli domácí a ve druhém dějství mohl jít tým z podzámčí do rychlého vedení. Od gólové radosti však Hlubokou zastavila tyč. 

Času pomalu plynul a závěr utkání přinesl přítomným divákům dechberoucí podívanou. V 85. minutě nejprve obdržel Matěj Otepka druhou žlutou a sudí Smola neměl jinou možnost, než poslat domácího hráče předčasně do sprch. I o deseti se však Hluboká nakonec dočkala. Ve snaze o povedený centr se míč snesl z kopačky Tomáše Antoše až za Lízalova záda a jako správný kapitán poslal Antoš domácí do euforie. 

Tým z podzámčí nakonec vytěžil z utkání tři body, na které se však Hluboká velmi nadřela. Na druhé předvedl Junior koncentrovaný výkon, který i přes porážku hodnotil trenér Šroub pozitivně.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: V podstatě po celé utkání jsme měli míč v držení a dostávali se do pasivního bloku, který byl hluboce postavený. Chtěli jsme být trpěliví a čekat na situace, které bylo potřeba kvalitně vyřešit. Přetavit herní převahu do vedení se nám však nedařilo. Hosté čekali na svojí příležitost, která přišla v prvním poločase, kdy po ojedinělém brejku a zakončení minuli naší branku. Naše snaha a trvalý tlak neustával a když už jsme překonali hostující obranu, tak našemu vedení stála v cestě tyč. S dalšími minutami přibývala nervozita a ve chvíli, kdy už vše směřovalo k bezbrankové remíze, jsme se prosadili z poslední standardky celého utkání. Někdo by řekl štěstí, za mě však, vzhledem k průběhu a obrazu celého utkání, je vítězství zasloužené.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: K zápasu na Hlubokou jsme se jeli pokusit s lídrem tabulky o zázrak a nebyli jsme od toho daleko. Chtěli jsme to dobře odbránit a uzpůsobili jsme tomu taktiku a rozestavení. Kluci si sáhli na dno svých sil, za takovouto bojovnost a obětavost si ten bodík zasloužili. Hluboká byla více na balónu a dlouho si s překonáním našeho bloku nevěděla rady. Střely z dálky pochytal skvělý Lízal a centry ze strany odvracela dobře postavená obrana. V první půli měl za nás tutovku Janoch, ale přestřelil. Domácí ve druhé půli nastřelili tyč a když už to vypadalo na remízu, tak v 94. minutě skončil centrovaný míč v naší síti. Škoda. Kluky chválím. Je vidět na všech velký posun a i tato prohra nás posílí do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
A. Pavelec [-] - P. Kössl [-] , T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] (66. T. Křiváček [-] ) - J. Rubick [-] , T. Pecka [-] , V. Hrachovec [-] - J. Píša [-] (80. M. Škoda [-] ) , T. Tauber [-] - K. Kadlec [-] (74. A. Sypal [-] ) , M. Otepka [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Smola [-] , T. Janoch [-] , S. Legdan [-] , L. Fajtl [-] , T. Prajzler [-] , J. Máška [-] (91. M. Štöger [-] ) , K. Krejčí [-] (89. L. Zvonek [-] ) , T. Bílý [-] (93. V. Mrkvička [-] ) , L. Pomej [-] , B. Kubeš [-]

ŽK: 77. M. Otepka , 93. T. Tauber - 70. T. Janoch , 73. T. Bílý , 93. L. Pomej . ČK: 85. M. Otepka .
Hráči zápasu: T. Antoš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SMOLA Martin - KAŠTÁNEK Libor, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Daniel Andres
Tip experta: výhra domácích

Hluboká potvrdí roli favorita a zvítězí. Nicméně lehce se jí obrana Strakonic nebude překonávat.

Tip: výhra domácích

Domácí jedou směr divize. Vše zvládnou výborně a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích