Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm statečných, aneb Olešník naděloval Protivínu


Branky


23

Po dvou porážkách s Hlubokou a Malšany chtěl Olešník opět bodovat v utkání s Protivínem, který se vytáhl v minulém kole právě prodi Roudnému.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Debakl!

Protivín nastoupil bez svých opor a od úvodu byla tato absence znát. Na druhé straně se do základní sestavy vrátil David Lafata a jeho přítomnost byla znát. Na první branku se čekalo jen několik minut, než se v 5. minutě prosadil poprvé v utkání Jakub Martinec, na jehož branku navázal o deset minut později již zmíněný David Lafata. Protivín nevěděl, kam dřív skočit a v 17. minutě využil další hostující chyby Jakub Martinec.

Tato branka jakoby zlomila hostující odpor a utkání od této chvíle připomínalo tah na jednu branku. Olešník nekompromisně trestal a do konce poločasu přidal ještě dvě branky, když se nejprve ve 33. minutě prosadil Tomáš Vrážek a poločasový stav utkání dokonal v závěrečných minutách druhou brankou v utkání David Lafata

Ve druhém dějství domácí přece jen ubrali na tempu, i tak ale ještě musel brankář Protivína Pícha dvakrát lovit míč ze sítě. V 52. minutě se prosadil Jakub Toth a v 68. minutě uzavřel gólový účet utkání hattrickem Jakub Martinec. Olešník tak po dvou porážkách naplno bodoval, když porazil oslabený Protivín jednoznačným výsledkem 7:0.

 



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Nastoupili jsme bez 5 hráčů základu a na lavičce byli rekonvalescenti. Domácím se naopak vrátil do sestavy Lafata a byli jako polití živou vodou. Olešníku vyšel začátek, hned v 5. minutě se po rychlém útoku na pravé straně a přihrávce před branku se ujal vedení. Pak jsme se dopustili 2 hrubých individuálních chyb v obraně a domácí nás nekompromisně potrestali. Od té doby jsme rezignovali a jen sledovali čas a tlačili jej očima dopředu. Olešník se dostal naopak do euforie, hrál výborně, vše mu vycházelo, skóre postupně narůstalo, až se zastavilo na 7. S body z Olešníku jsme nepočítali, ale tohle byl debakl.



Sestavy


FK Olešník
O. Cihla [-] - D. Lafata [-] (63. M. Pavlík [-] ) , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , J. Řepa [-] (63. M. Miklík [-] ) , T. Vrážek [-] (73. A. Píša [-] ) , R. Szó [-] (70. J. Turek [-] ) , J. Martinec [-] , J. Tlapa [-] (63. D. Heller [-] ) , L. Vojta [-] , J. Toth [-]

FK Protivín
V. Pícha [-] - M. Říha [-] , D. Stropnický [-] (46. J. Kozák [-] ) , J. Moravec [-] , J. Hornát [-] (86. R. Vojta [-] ) , T. Zeman [-] , L. Buko [-] , J. Polanský [-] , M. Zach [-] (72. Z. Vorel [-] ) , J. Vorel [-] , T. Sháněl [-] (46. J. Pícha [-] )

ŽK: 66. L. Vojta , 82. P. Nohava - 55. T. Zeman .
Hráči zápasu: J. Martinec .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Frček Filip - BRYCH Jiří, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Richard Bártík
Tip experta: výhra domácích

Olešník se bude chtít po dvou porážkách vrátit na vítěznou vlnu a uspěje.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích