3:1
(1:0)
63. J. Hoch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior přetlačil v derby Osek a bere tři body


Branky


20

Jediným nedělním utkání tohoto velikonoční kola se odehrál ve Strakonicích, kde Junior přivítal v derby Osek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

Vyrovnaný zápas přinášel od začátku zajímavé šance, na první branku se však čekalo až do samotného závěru prvního poločasu. Ve 39. minutě se vedení ujal domácí Junior, kdy přesnou Bílého přihrávku poslal za Pokorného záda kapitán Strakonic Roman Zahrádka. Vedení mohl rychle navýšit Jaroslav Váchal, jeho stranu však zastavila tyč.

Rozhodující moment utkání přišel po začátku druhého poločasu. Deset minut od úvodního hvizdu se dvakrát během několika minut prosadil Karel Krejčí a rázem vedl Junior o tři branky. Nadějnou bodovou jiskřičku pro Osek sice v 63. minutě zažehnal kapitán Jan Hoch, definitivní rozhodnutí o výsledku utkání však záhy dorazilo. V 70. minutě viděl za svůj faul na unikajícího domácího hráče Radim Kuneš a přímá červená karta poslal Osek do deseti.

Žádnou další branku už tak diváci v areálu Na Křemelce neviděli a tak se Junior dočkal dalšího bodového zisku, tentokrát po vítězství 3:1 nad Osekem.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Vyhráli jsme derby s Osekem a jsme nadmíru spokojeni. Začátek byl vyrovnaný, ale postupem času jsme začínali být nebezpečnější my. Osek hrozil tradičně standardními situacemi a dlouhými nákopy. My byli fotbalovější a vytvářeli si šance. Po pěkné akci jsme šli do vedení zásluhou Zahrádky, po přesném pasu Bílého. Váchal nastřelil tyč a nás podržel skvěle chytající Winter po střele z dálky. Do druhé půle jsme vlétli jako uragán a dvěma góly Krejčího rozhodli zápas. Osek snížil tečovanou střelou za vápnem a tutovku chytil znovu Winter. Závěr jsme si pohlídali a vítězství mohlo být i výraznější. Měli jsme i řadu šancí na pojistku. Naprosto zasloužené vítězství a hráče mohu jenom pochválit.

TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Řekl bych, že se hrálo vyrovnané utkání ve kterém měli šance oba týmy. Rozhodl vstup do druhého poločasu, kdy jsme během 5-ti minut inkasovali dvě branky. Povedlo se nám snížit, ale poté Radim Kuneš po mé chybě musel zastavit protihráče za cenu faulu, který postupoval sám na bránu a uviděl červenou kartu. Bohužel v 10-ti jsme se na závěrečný tlak nezmohli a i přes některé naše šance Strakonice dvougólový náskok udržely. Domácím jsme byli vyrovnaným soupeřem, ale zápasy se rozhodují ve vápnech a tam soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. Nás sráží obrovské chyby a neproměňování šancí. Teď nás čekají velmi důležité zápasy, které musíme bezpodmínečně zvládnout.



Sestavy


FK Junior Strakonice
T. Winter [-] - R. Zahrádka [-] , K. Krejčí [-] (90. M. Štöger [-] ) , T. Janoch [-] , J. Smola [-] , L. Fajtl [-] , D. Míčka [-] (85. L. Pomej [-] ) , B. Kubeš [-] , J. Váchal [-] (77. T. Prajzler [-] ) , T. Bílý [-] (88. J. Máška [-] ) , S. Legdan [-]

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] (87. Z. Florián [-] ) , M. Čapek [-] , M. Brabec [-] (66. M. Carda [-] ) , V. Zhyhora [-] (55. J. Balogh [-] ) , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , L. Němeček [-] (76. J. Zelenka [-] ) , R. Kuneš [-]

ŽK: 33. J. Váchal , 85. D. Míčka - 26. R. Kuneš , 42. L. Němeček . ČK: 70. R. Kuneš .
Hráči zápasu: K. Krejčí .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: BOČEK Petr - ŠŤASTNÝ Radek, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Škoda
Tip experta: výhra domácích

Osek je nepříjemný soupeř, ale Strakonice v zimě posílili a těsným rozdílem vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích