2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 10:15

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snový vstup Mirovic do jara pokračuje, Třeboň však cítila křivdu


Branky


19

Jaro zastihlo mirovické hráče ve výborné formě a po vítězství nad Rudolfovem a remízou v Oseku čekal na svěřence Michala Čadka zatím nejtěžší soupeř, třeboňská Jiskra. Mirovice ovšem doma moc bodů nerozdávají a přesvědčila se o tom i Jiskra. O osudu utkání rozhodl až samotný závěr, kdy se domácí dostali zásluhou Jakuba Štochla do dvoubrankového vedení. Konečný výsledek 2:1 tak sice přinesl Mirovicím tři body, hosté však po zápase neskrývali pocit křivdy, který vzplál po několika diskutabilních rozhodnutích trojice rozhodčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři body pro domácí

Kdo nestihl na Velký pátek úvod utkání, mohl pouze litovat. Domácí na nic nečekali a už po dvou minutách hry otevřel gólový účet zápasu Jakub Král, který překonal brankáře Kopeckého. Hosté se snažili o rychlou kontaktní branku, proti však byla domácí obrana v čele s brankářem Vlasem. Čas pomalu plynul a dalšího gólu se přítomné dvě stovky diváků dočkaly až v 74. minutě, kdy Mirovice poslal do dvougólového trháku Jakub Štochl. Třeboňskou naději na body ovšem o dvě minuty opět oživil Jakub Vrána a Jiskra byla zpátky ve hře. Ve zbývajícím čase však už žádná branka nepadla a Třeboň, která nakonec dohrávala po vyloučení Schneidera o desíti, poznala hořkost první jarní porážky, naopak Mirovice berou druhé jarní a páté domácí vítězství v řadě.

Výkon rozhodčích?

Sváteční utkání přineslo na mirovickém hřišti kromě parádních fotbalových momentů také několik rozhodnutí, která se nelíbila zejména hostující Jiskře. Nebezpečné zákroky, neodpískáné fauly v pokutovém území a opravdu měl druhý mirovický gól platit? Třeboňský trenér Karel Bicenc neskrýval své rozporuplné pocity, zároveň byl však i přes všechny tyto události na své mužstvo hrdý. "Jsem rád, že naše mužstvo se obrovsky herně posunulo, ale rozhodčí se vrací k praktikám, které tu nechceme. Za výkon svého mužstva jsem spokojený, ale za to co museli protrpět jsem zklamaný," dodal hlavní trenér Třeboně v ohlasu z utkání. 



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Po přípravě která proběhla bez zranění, řešíme každý týden úbytek hráčů a to přímo ze základní sestavy. Tentokrát chyběli tři. Bohužel se to přeneslo i do naší hry, ale kluci, co nastoupili, utkání odbojovali a to doslova. Třeboň byla herně lepší, ale bránu trefila jen dvakrát, z toho byl jednou gól. My dali břevno, měli jsme nebezpečné standardky a dali góly dva. Dost nám pomohlo naše hřiště a hojná účast diváků, na které jsme doma zvyklí. Tentokrát bylo nasazení v obou poločasech. Za vítězství jsme rádi velmi rádi.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Z Mirovic jsem odjížděl s rozporuplnými pocity a nechal jsem si čas na hodnocení utkání. Po zhlédnutí záznamu, jsem dospěl k tomuto závěru. Toto utkání bych nazval popravou fotbalu. Začněme od začátku. Sice jsme vystřelili první na bránu Hromádkou, ale z výkopu a po prohraném souboji ve středu hřiště daly Mirovice první gól. To, co se ale dělo potom, je hodně k zamyšlení. Výkonem hlavního rozhodčího a rozhodčí AR2 jsme se vrátili o deset let zpět. Ve 4. min. faul zezadu na stojnou nohu hráčem č.6 bez karty, v 9. min kung-fu zákrok kopačkou do obličeje hráčem č.27 jasná červená. Neodpískané penalty ve 32. min. na Hromádku, ve 41. min. podražením ve vápně Zavadila byl odkop od branky, tudíž hrál poslední míč. Další a další zákroky, které nebyly potrestány. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním otočit výsledek. Bohužel hrát proti čtrnácti nám nevyšlo. Byl uznán gól, který viděla jenom AR2, ta neviděla zákroky na penaltu v 10 metrech před sebou, ale viděla ze špatného postavení v nepřehledné situaci na 30 metrů gól. Hned po góle jsme změnili rozestavění na 3 stopery. Vrhli jsme se do útoku a vstřelili kontaktní gól, kterému předcházely opět fauly bez výhody rozhodčího. Jsem u týmu druhou sezónu a tento zápas byl pro nás nejhorší zkušeností. Jsem rád, že naše mužstvo se obrovsky herně posunulo, ale rozhodčí se vrací k praktikám, které tu nechceme. Za výkon svého mužstva jsem spokojený, ale za to co museli protrpět jsem zklamaný. Odvážíme si nespravedlivou prohru, pohmožděné kotníky, slabý otřes mozku po vyšetření v nemocnici a hodně šrámů, které rozhodčí Mirovicím dovolil. Prohru dokážeme unést, ale z tohoto zápasu cítíme velkou nespravedlnost. Bylo by dobré slyšet také hodnocení rozhodčích na kameru, jak zvládli utkání. Byl to špatný výkon zkušeného rozhodčího nebo to bylo cílené?



Sestavy


SK Mirovice
J. Vlas [-] - J. Viták [-] , T. Vondrák [-] (80. [-] ) , J. Král [-] , M. Viták [-] (46. J. Převrátil [-] ) , O. Kocourek [-] , J. Štochl [-] , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] , P. Dolejš [-] , K. Mařík [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - M. Pánek [-] , D. Andres [-] (62. J. Schneider [-] ) , J. Zavadil [-] , J. Vrána [-] , J. Kubata [-] , K. Bicenc [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] (69. V. Bouška [-] ) , F. Radosta [-] , P. Tůma [-] (76. J. Vranovský [-] )

ŽK: 9. J. Viták , 32. J. Císař , 80. P. Dolejš , 88. J. Převrátil - 29. L. Hromádka , 90. J. Zavadil . ČK: 90. J. Schneider .
Hráči zápasu: J. Štochl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dunovský Karel - FRČEK Filip, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Martin Škoda
Tip experta: remíza

V Mirovicích je malé hřiště a vyhrát tam není jednoduché. Myslím si, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích