2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín přetlačil Olympii, dvakrát udeřil Říha


Branky


18

Druhé jarní kolo krajského přeboru svedlo k souboji dva týmy, které vstoupily do jara těsnými porážkami. Protivín padl 1:2 v Trhových Svinech a první body chtěli svěřenci Miroslava Říhy získat v domácím utkání proti Olympii, která padla doma s Malšany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přísná červená

Úvodní minuty utkání sice patřily jednoznačně týnské Olympie, jako první se však prosadili domácí. Po devatenácti minutách se k míči probojoval Martin Říha, který si nejprve poradil s hostující stoperskou dvojicí a následně překonal i brankáře Kubíka. Týn se následně snažil o stáhnutí jednobrankového manka, domácí Protivín však výborně bránil a vyrážel též do nebezpečných šancí. Hlavní pozornost se ovšem na konci prvního poločasu dostala hostujícímu obránci Bromovi, který při zpracování přišel o míč a následně po svém nedovoleném zákroku obdržel od hlavního rozhodčího Vicana přímou červenou kartu. Olympii tak čekala ve druhém poločase těžká šichta o desíti lidech za stahování jednobrankového manka.

Dvakrát Říha

Domácí přesilovka však paradoxně žádnou jednoznačnou převahu nepřinesla a díky špatné kombinaci byli hosté nadále ve hře o body. Naděje svěřenců Romana Hřiba nakonec zhasli až v 77. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil podruhé v utkání Martin Řiha. Skóre 2:0 zůstalo na světelné tabuli nakonec až do konce utkání, a když kapitán Olympie Lukáš Maxa zakončil svůj dobrý pokus doprostřed brány, bylo rozhodnuto. 

Protivín získal důležité tři body a po vítězství 2:0 se svěřenci Miroslava Říhy posunuli na devátou pozici. Naopak Olympie nadále strádá a pohybuje se v dolních patrech tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Dvě stě diváků v premiéře jarních zápasů vidělo průměrný, bohužel místy podprůměrný zápas, na kterém se podepsala slabá hra obou mužstev a přechod hráčů z umělé trávy na přírodní. Na přírodní to bohužel v březnu prostě trochu skáče. Takže je potěšila hlavně výhra domácích, fotbal to moc líbivý nebyl.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: Zápas začal v naši režii na balonu a prvních 20 minut jsme měli dobré kombinační pasáže, ze kterých jsme se dostali do dvou zakončení. Pak přišel rychlý brejk domácích a Martin Říha šel na naše dva zkušené stopery a tady jsme propadli, proběhli a prohrávali jsme 1:0. Pak byla fáze 20 minut, kde jsme chtěli srovnat, ale byli jsme strašně uspěchaný a netrpělivý, řešili jsme situace uspěchaně. Při kombinaci stoperů si dal špatný dlouhý dotek Joska Brom, útočník mu balon ukopl k postranní čáře, ale náš stoper fauloval a bylo to vyhodnoceno přísně červenou kartou. Do druhé půle jsme museli střídat Hudečka, který dostal loktem a bylo mu blbě. Ve druhém poločase jsme i v deseti byli na balonu, soupeř nás nechal hrát, ale my jsme v podčíslení neměli finální fázi. Ke konci jsme dostali ze standartní situace gól na 2:0. My jsme pak měli taky jedno zakončení ze standardky Maxou, ale doprostřed brány. Prohráli jsme druhý zápas, ještě s ČK, ke konci se nám zranil nový hráč… naše postavení není dobré a musíme se z toho dostat.



Sestavy


FK Protivín
V. Pícha [-] - M. Říha [-] , P. Hrachovec [-] (74. J. Polanský [-] ) , A. Petr [-] , D. Bečvář [-] , T. Zeman [-] (82. K. Hodinka [-] ) , L. Buko [-] , M. Nedvěd [-] , M. Zach [-] , J. Vorel [-] , V. Kulík [-] (89. T. Sháněl [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Gutwirth [-] , L. Maxa [-] , J. Brom [-] , J. Meidl [-] - F. Vaníček [-] (73. M. Procházka [-] ) , R. Podhradský [-] , V. Dobal [-] , L. Stoklasa [-] (84. F. Ullrich [-] ) , J. Hudeček [-] (46. M. Šálený [-] ) - R. Štos [-] (84. O. Kadlec [-] ) -

ŽK: 55. T. Zeman - 36. R. Podhradský , 82. V. Dobal . ČK: 43. J. Brom .
Hráči zápasu: M. Říha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VICAN Miroslav - PEČENKA Miroslav, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Adam Kotrba
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, ve kterém bude šťastnější domácí Protivín.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Sousedské derby skončí remízou.

Tip: výhra domácích