Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestigólová přestřelka v Oseku vynesla týmům po bodu


Branky


19

V Oseku se diváci dočkali při neděli gólové náloži, která nakonec přinesl šest branek, na obou stranách po třech. Osek tak po těsné porážce v úvodu jara bere s Mirovice bod, které navázaly na povedené utkání s Rudolfovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Kdo nestihl úvodní čtvrt hodinu utkání, tak mohl pouze a jen litovat. Zápas už od svého začátku přinášel gólové akce a první z nich představili svým fanouškům domácí, konkrétně Sebastian Hosnedl, který poslal v 7. minutě Osek do vedení. Hosté z Mirovic ale dokázali rychle zareagovat a za dalších sedm minut zásluhou zkušeného Matěje Štochla vyrovnat. Gólový kolotoč však neměl dost a o tři minuty později si vzali domácí vedení zpět. Míč se dostal k Jakubu Řískému a jeho pokus skončil až zády brankáře Mirovic Vlasa. 

Říský versus Štochl

Napínavé fotbalové divadlo mělo své pokračování i ve druhém poločase a ihned po jeho začátku dvakrát udeřili hosté. Ve 48. minutě nejprve vyrovnal svým druhým gólem Matěj Štochl a o dvě minuty později poslal Mirovice poprvé v utkání do vedení Jan Císař, který do zápasu nastoupil ve 37. minutě. Jednobrankový náskok dokázali svěřenci Michala Čadka držet přes třicet minut. Bohužel pro hosty však v 84. minutě přišla pohroma, kdy sudí Novotný odpískal pokutový kop pro domácí Osek. K němu se postavil Jakub Říský, který pokutový kop zkušeně proměnil a svým druhým gólem, podobně jako Matěj Štochl, vyrovnal stav utkání na 3:3.

Tento stav nakonec vydržel až do konce zápasu a tak si oba týmy připsaly po nervy drásající bitvě bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Z dnešního zápasu mám smíšené pocity. Zápas se pro nás vyvíjel výborně. Byli jsme nebezpeční dopředu a hostům toho tolik nedovolili. Po prvním poločase jsme šli do kabin spokojenější a věděli jsme, že zápas si můžeme zkomplikovat jedině sami. Bohužel to se také stalo a udělali jsme na začátku 2. poločasu obrovské chyby a Mirovice šli do vedení. Nás to ale nezlomilo, snažili se o vyrovnání, a to přišlo pár minut před koncem. Dnes určitě na 3 body bylo, ale v kontextu průběhu zápasu bod musíme brát.

SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Dnešní utkání jsme rozehráli velmi zle. Už po několika okamžicích bylo jasně dáno, že přechod na přírodní trávu nás zastihne v nesnázích. Dostali jsme góly po věcech, na které jsme měli být připraveni. Bohužel bez pohybu a tak nějak jsme čekali co se bude dít. Dokázali jsme zareagovat pouze na první branku. O půli na hřiště přišli jiné Mirovice, jsem za to hrozně rád. Během pěti minut jsme zápas otočili. Trochu jsme přestali být aktivní a 6 min před koncem přišel trest v podobě penalty. Jestli byla přísná nebo ne, od toho jsou na hřišti jiní. Remíza a možnosti na obou stranách strhnout vítězství na svou stranu. Asi spravedlivá dělba bodů a pro nás bod z venku.



Sestavy


TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] , M. Brabec [-] , V. Zhyhora [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , D. Gondek [-] (83. J. Zelenka [-] ) , L. Němeček [-]

SK Mirovice
J. Vlas [-] - M. Viták [-] , F. Čadek [-] (37. J. Císař [-] ) , O. Kocourek [-] , M. Štochl [-] , A. Husar [-] , J. Štochl [-] , T. Vondrák [-] (77. J. Král [-] ) , R. Převrátil [-] , P. Dolejš [-] , K. Mařík [-]

ŽK: 28. K. Mařík , 67. J. Císař .
Hráči zápasu: J. Říský - M. Štochl .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - PEČENKA Miroslav, HRUŠKOVÁ Katka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Adam Kotrba
Tip experta: remíza

Bojovné utkání, které nebude mít vítěze a oba týmy si připíšou bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Od domácích se čekalo v sezóně víc. Hosté jako nováček se zabydleli v dobré pozici tabulky a tu udrží i po výhře v Oseku.

Tip: remíza