0:1
(0:0)
89. V. Kadlec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Týna s Malší rozhodla penalta v samotném závěru


Branky


89. V. Kadlec (p.)
18

Olympie vstoupila pod vedením nového trenéra Romana Hřiba do jarní části soutěže utkáním s Malší. Utkání v Týně nad Vltavou bylo dlouho bez branek a zdálo se už, že zápas skončí remízovou. V samotném závěru však dostalo Roudné možnost pokutového kopu, který ostrostřelec Viktor Kadlec proměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaký podzim, takové jaro

Zápas již od prvních minut připomínal utkání, které tito soupeři odehráli na podzim. Tehdy utkání skončilo za výsledku 0:0 a zdálo se, že tento osud bude čekat i toto utkání, které navštívila vynikající fanouškovská podpora. 

V prvním poločase si největší šanci připsali domácí borci, míč mířící do branky však dokázal na brankové čáře zastavit hostující obránce Malý. Krom této šance dominovaly na obou stranách pevné obrany a na rozuzlení se tak čekalo až do 89. minuty. Zbytečný faul domácího týmu nemohl hlavní rozhodčí Frček ocenit jinak, než pokutovým kopem. K němu se postavil Viktor Kadlec, který svojí střelou překonal brankáře Kubíka a rozradostnil hostující lavičku v čele s trenérem Cepákem.

Roudné tak odvezlo z Týna všechny body a po výsledku 1:0 se nadále udrželo v kontaktu s vedoucím duem Hluboká - Roudné. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: My jsme do zápasu vstoupili tak jak jsme chtěli, ze začátku jsme měli i dobré pasáže na balonu, ze které jsme se dostali po křídelní akci do zakončení Stoklasou, ale brankář Hřebejk vyrazil do bezpečí. Pak se dostal víc na balon soupeř a my jsme se dobře organizovaně bránili. Roudné mělo i několik rohů, které jsme dobře odvrátili. Nebezpečí hrozilo hlavně po stranách, ale jen po prostor boxu. První půle skočila 0:0. Ve druhé půli jsme navázali hra byla vyrovnanější, měli jsme šance po rohu, kdy z dobré pozice minul Dobal a pak po střídání se dostal z pravé strany do zakončení Štos, ale těsně minul. Zápas vypadal na nerozhodných 0:0, ale ke konci se dostal do boxu balon od pravé strany, nejdřív Kadlec zakončil, ale gólman Kubík vyrazil, následně ale fauloval Hudeček a v 89.minutě Viki proměnil penaltu. Byl to remízový zapas, kde mělo Roudné o něco více balonu, my zase více nebezpečných možností. Bohužel nakonec nemáme nic. Musím pochválit kluky za nastavení do zápasu, věřím, že tato cesta nám body přinese. Taky jsme hráli se dvěma hráči, kterým je 17 let, to je taky pozitivní a nastoupil i uzdravený Štos. Je to kyselé, ale to je fotbal. Jdeme dál…




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Gutwirth [-] , L. Maxa [-] , J. Meidl [-] , L. Mravec [-] (66. [-] ) - V. Dobal [-] , F. Vaníček [-] (82. M. Procházka [-] ) , F. Ullrich [-] , L. Stoklasa [-] (86. D. Maruška [-] ) , J. Hudeček [-] - R. Podhradský [-] (77. R. Štos [-] )

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] , F. Navrátil [-] (57. A. Goretki [-] ) , M. Vlk [-] (91. D. Cepák [-] ) , D. Zíka [-] , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-] , V. Kadlec [-] , P. Vařil [-] (57. L. Wohlgemuth [-] ) , D. Malý [-] , D. Vogl [-]

ŽK: 89. R. Štos - 75. D. Zíka .
Hráči zápasu: V. Kadlec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Frček Filip - DUNOVSKÝ Karel, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra hostů

Mladý tým z Roudného zvítězí. Týn si nedokáže poradit s nejlepší ofenzivou soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Týnu v tomto zápase moc nevěřím a body poputují proti proudu Vltavy k Roudnému.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích