FOTO: Béčko Nového Knína v derby padlo, slaví Prostřední Lhota


Branky


5

Velmi atraktivní nedělní zápas IV. třídy sledovalo více jako 150 diváků v Kníně. První celek tabulky TJ Prostřední Lhota potřebovala vyhrát, aby si udržela stále čtyřbodový náskok na čele tabulky a Nový Knín zase v domácím prostředí s posilami z A-týmu chtěl Lhotu porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se hrál ve velkém tempu hned od první minuty. Domácí hrozili hlavně ze standardních situací, ale bohužel pro ně žádná neskončila gólem, i když k tomu několikrát byli blízko. Lhota si většinu šancí vypracovala až ve druhém poločase. Nejdříve skórovala, ale gól nebyl uznán kvůli ofsajdu.

 

V 75.minutě se ale dostal k odraženému balónu Patrik Haniš na úrovni vápna a krásnou střelou k tyči otevřel skóre utkaní. Lhota byla ke konci pod lehkým tlakem, ale zvládla to a připsala si další vítězství a na jaře je stále stoprocentní. V pěti zápasech na jaře obdržela pouze dva góly. Na konci sezóny může toto vítězství Lhotě velmi pomoci k postupu! Uvidíme, jak to ve zbytku sezóny dopadne.

 

Report a galerie v podání Michaela Kasíka.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Schořovský Jan - VÁVRA Pavel (N), MAŠEK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů