FOTO: Hořín svou jízdu prodloužil v Mělníku


Branky


4

Hořín pokračuje ve svém vítězném tažení i v jarní části a připisuje si třetí výhru. Na venkovním hřišti zdolal tým Mělníku přesvědčivým výsledkem, kterým si zapsal další body do tabulky a upevnil svou pozici v průběžném pořadí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď Hořína

V prvním poločase zápasu byli domácí hráči aktivnější a vytvořili si více šancí. Svou převahu proměnili v gól již v 8. minutě, čímž se dostali do vedení. Ovšem AFK Hořín nezůstal pozadu a dokázal vyrovnat ze své první šance, když po rohovém kopu zakončil Žídek do sítě. Další branky v první části zápasu již nepadly, a tak se skóre po prvním poločase zastavilo na remíze 1:1.

Mělník gólově mlčel

Druhý poločas začali lépe hosté, kteří již v 47. minutě potrestali chybu v rozehrávce domácích a otočili skóre na 1:2 ve svůj prospěch. Avšak od té chvíle začal AFK Hořín dominovat na hřišti a přidával další branky. Kromě toho se prosadil i střídající hráč Petr Machek, který stačil vstřelit dvě branky, další branku přidal i Patrik Holčík a skóre se zastavilo na 1:5.

 

Zápas měl svižné tempo, přičemž první poločas byl vyrovnaný. Avšak v druhé části utkání ukázal Hořín svou sílu a zápas dovedl do vítězného konce.

 

Galerie a report k utkání od Davida Holého.



Sestavy


TJ EMĚ Mělník
Z. Štrupl [-] - M. Slepička [-] , M. Minář [-] , D. Kováč [-] (74. P. Dohnal [-] ) , J. Matucha [-] (61. D. Kvída [-] ) , D. Liška [-] , Š. Plicka [-] , D. Šťastný [-] (78. M. Tuček [-] ) , A. Rotta [-] , A. Fidrant [-] , J. Čermák [-]

AFK Hořín
J. Petrus [-] - Z. Loužecký [-] , R. Rulec [-] (55. P. Plecháček [-] ) , J. Vernek [-] , Š. Žemlička [-] - P. Holčík [-] (88. M. Krejsa [-] ) , V. Žídek [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] , M. Matohlina [-] (66. P. Machek [-] ) - R. Polanský [-] (80. D. Holý [-] )

ŽK: 10. A. Rotta - 3. R. Rulec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠVANCARA Jiří - HAVEL Radek (N), HOLÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů