2:3p.
(2:0)
66. B. Uman
77. B. Uman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Drama v Nučicích musely rozhodnout až penalty!


Branky


14. F. Kubalík , 20. P. Zápotocký (p.) - 66. B. Uman , 77. B. Uman
10

Za krásného počasí nastupovaly oba týmy k utkání v Nučicích. Zatímco první poločas patřil domácímu mužstvo, v tom druhém se role prohodily a zápas tak dospěl k penaltovému rozuzlení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké góly

Když se řeknou Nučice, tak se pozorným okresním divákům vybaví především standardky – Marek šulc či Matěj Chromý mají kopací techniku těch nejvyšších kvalit a když k tomu přidáte výborné hlavičkáře, rázem máte velmi silnou zbraň.

 

Domácí po dlouhém trestu konečně přivítali v týmu klíčového Dominika Kočího a byly to právě Nučice, kdo tahal v prvním dějství za delší konec pomyslného provazu. Ve čtrnácté minutě využil chyby v hostující obraně domácí kanonýr Kubalík a otevřel skóre zápasu. Na výsledkové tabuli však jednobrankové vedení domácího týmu nesvítilo příliš dlouho, již ve 20. minutě to bylo o dva góly, kdy využil další chyby obrany Štítar Zápotocký a navýšil skóre.

 

Více branek již nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí Nučice.

Benzo, góly

Klíčovým momentem druhé půle bylo vynucené střídání klíčového hráče domácích Marka Šulce, výborně zahrávané standardky byly totiž rázem poloviční.

 

 

Hosté ze Štítar dobře vystřídali a rázem byli více na míči, šance však nepřicházeli. Branky se Štítary dočkaly až v 66. minutě, kdy se trefil mladší z bratrské dvojice Umanů Benjamin.

 

 

Mladý výběr pod taktovkou trenéra Stacha se hnal za vyrovnáním, avšak pozorná obrana domácích dlouho jakékoliv zápletce odolávala. Až v 77. minutě se hostujícímu týmu podařilo srovnat krok, svým druhým gólem se zaskvěl Benjamin Uman, známý též jako Benzo. Schylovalo se k penaltám. V závěru došlo ještě ke střídání na obou stranách, ale vzhledem k tomu, že jak domácí žolík Hervert, tak hostující Jandák neskórovali, šlo se do penalt.

 

 

Penaltová loterie

V penaltách byli úspěšnější hosté a po zásluze si odváží o bod více než soupeř.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Domácí ztráta mrzí. První poločas jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Pak se do hry dostali hosté a my bohužel jejich tlak nevydrželi a oni zaslouženě vyrovnali. Nám se do sestavy vrátil klíčový hráč, ale jiný se naopak zranil, proto remízu bereme. Penalty mrzí, ale dnes jsme v nich byli horší. Všem poděkování za nasazení.

Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Proč my si to musíme udělat vždycky tak děsně složité? Domácím jsme doslova darovali dva polovlastní góly a pak jsme celý zápas bušili do plných a museli výsledek pracně otáčet. Klukům slouží ke cti, že to nezabalili a trpělivou hrou se nám podařilo vyrovnat, a nakonec na penalty zvítězit. Po zápase nevím, jestli se mám zlobit nebo se radovat. Ale vzhledem k nepříznivému vývoji musíme být pokorní a dva body přijmout.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - P. Nevšímal [-] , K. Hurtík [-] , P. Zápotocký [-] , F. Kubalík [-] (88. J. Hervert [-] ) , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , L. Kulhavý [-] , T. Vlasák [-] , M. Šulc [-] (47. D. Černý [-] ) , D. Kočí [-]

Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] (66. O. Nejman [-] ) , F. Jonáš [-] (46. A. Machurka [-] ) , T. Opolzer [-] (88. M. Jandák [-] ) , P. Pýcha [-] , J. Vlášek [-] , S. Uman [-] , B. Uman [-] , Š. Růžička [-] , K. Machurka [-]

ŽK: 26. P. Nevšímal , 67. D. Černý , 79. F. Kubalík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - HOUDEK Petr (N), POLÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů