Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polepy na vítězné vlně! Z Tuchorazi dováží tři body


Branky


15

Zhruba devět desítek fanoušků přihlíželo zápasu domácí Tuchorazi s hostujícími Polepy. Zatímco první poločas nabídl pouze jednu branku, druhý přinesl rovnou čtyři, na neštěstí pro domácí fanoušky, všechny do sítě Tuchorazi. Jaký to byl zápas?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól

Vhled do utkání nám nabídne povedený report hostujícího trenéra Ondry Dvořáka.

 

 

Do dalšího zápasu jsme šli povzbuzeni přesvědčivou domácí výhrou z minulého týdne a chtěli jsme kvalitně navázat. Od začátku jsme se rozhodli, že ačkoli hrajeme venku proti kvalitnímu soupeři, tak nehodláme hrát žádné druhé housle. Začátek zápasu nebyl ideální, soupeř hrál ve vysokém tempu a velice nám znepříjemňoval rozehrávku a zároveň hrozil z rychlých protiútoků, a to zejména po některých našich špatně zahraných standardních situacích. Z jedné z našich ztrát uprostřed hřiště se soupeř dostal právě do takového rychlého protiútoku, kde náš přečíslil i stoper soupeře a pronikl naší otevřenou obranou a vstřelil úvodní branku. V horkém počasí začalo soupeřovo tempo v průběhu poločasu lehce upadat a my se tak začali dostávat více do hry. Ještě během první půli se nám podařilo vstřelit vyrovnávací branku, když po úniku z levé strany Ondra Doležal obešel brankáře, naneštěstí pro offside nebyl gól uznán a do poločasové pauzy jsme šli za nepříznivého stavu. 

Čtyři

Do druhé půle jsme herní styl příliš neměnili a zůstali jsme trpěliví, což se nám vyplatilo, jelikož soupeř po intenzivním úvodu zápasu začal fyzicky trochu upadat a my měli tak čím dál více prostoru pro hru. Na levé straně obrany začal úřadovat výborně hrající Ondra Richter, který měl čím dál více prostoru pro ofenzivní výpady, konkrétně při jednom takovém výpadu se dostal až k velkému vápnu soupeře a zdálo se, že bude centrovat, když najednou míč skončil v šibenici odrazem od tyče, zůstali jsme v úžasu. Jestli to takhle Richty chtěl nebo měl v úmyslu centrovat? To se budete muset zeptat jeho, já můžu jen s jistotou konstatovat, že za svůj skvělý výkon si Ondra ten gól zasloužil. Tím gólem jsme získali potřebné momentum a dostávali jsme tak soupeře pod čím dám větší tlak, který vyústil v průnikovou přihrávku na Lukáš Slezáka za obranu, který při úniku ještě zkušeně zasekl obránce domácích a pohodlně uklidil míč do sítě. Byli jsme konečně ve vedení, ale v nastaveném tempu jsme pokračovali dál, zkrátka jsme nechtěli nechat nic náhodě. Další gól přidal znovu Slezák, když se atypicky trefil hlavou po nadýchaném centru Lukáše Kmocha, Slezi po zápase svůj skalp hlavou humorně komentoval slovy: "Dneska si budu asi ledovat oko". 

 

 

Únava se projevovala pochopitelně i na naší straně, ale za motivací a euforií nebyla téměř poznat. Ondra Doležal na mě avizoval těsně před 80. minutou, že by si přál vystřídal, řekl jsem mu, že mi uděláš ještě jeden únik, který tentokrát promění v gól a pak ho vystřídám. Asi 3 minuty po našem dialogu se dostal do sólové akce po levé straně, kdy si elegantně obhodil stopera, narazil si se Slezákem, který ho krásně našel mezi obránci a Doli se před brankářem nemýlil. Po vystřídání se podařilo vstřelit branku dokonce i následnému žolíkovi Milanovi Kovaříkovi (pozn. red.: přezdívaný též Mildano), když se trefil hezky pod břevno, ale bohužel byla branka znovu neuznána pro postavení mimo hru. To nám pochopitelně radost nezkazilo a výhru 1:4 na hřišti soupeře z předních příček tabulky jsme si velice užili.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Ani není moc co komentovat. Bohužel se potýkáme s velkou marodkou. Druhý poločas patřil jednoznačně soupeři.

TJ Polepy
Trenér Ondřej Dvořák: Kluci opět předvedli velice dobrý výkon, a to zejména ve druhém poločase. Výhru jsme si znovu odmakali a zasloužili. Klukům děkuju za odvedenou práci a fanouškům za podporu ve venkovním zápase, příští týden si doma vyšlápneme na borce z Ratboře.



Sestavy


FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - P. Šafář [-] , J. Votoček [-] , P. Doležel [-] , L. Kadeřábek [-] , T. Marc [-] , J. Šedina [-] , A. Jochlík [-] , J. Brychsí [-] (77. D. Sodoma [-] ) , J. Flieger [-] , M. Hozman [-]

TJ Polepy
O. Barták [-] - L. Slezák [-] , O. Doležal [-] (85. M. Kovařík [-] ) , T. Milichovský [-] , D. Kuchař [-] , L. Kmoch [-] , D. Pych [-] , O. Richter [-] , V. Kočí [-] , M. Kvasil [-] (55. Š. Jindra [-] ) , T. Exner [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Klíma Miroslav - ŠIMŮNEK David (N), KOČÍ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Jakub Brdíčko
Tip experta: výhra domácích

Tempo fotbal nebude Polepům vonět - domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích