Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice slaví tři body. Trenér Jestřabí Lhoty i přes prohru chválil rozhodčí


Branky


10

Domácí Rožďalovice v minulém kole prohrály na půdě Semic. Jestřabí Lhota zase prohrála na domácím hřišti s Plaňany. Oba týmy tak ve vzájemném souboji mohly získat své první jarní body. Z prvních jarních bodů se nakonec radovaly Rožďalovice, když se o dvě branky ze tří postaral zkušený Martin Škarecký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vedení Rožďalovic

Do utkání vstoupili aktivněji hosté. V úvodních minutách si vytvořili několik zajímavé akce, které i dokázali zakončit střelou. Ve 20’ se hostující Černý dostal k zakončení po rohovém kopu, míč se odrazil od tyče do brány, ale pomezní rozhodčí neviděl míč celým objemem za čárou, takže se pokračovalo za nerozhodného stavu. Ve 24’ se míč odrazil za velké vápno k volnému Škareckému a ten překonal Málka 1:0! Oba týmy si další zajímavé situace nechaly až na druhý poločas.

Domácí nedopustili drama

Domácím se v úvodu druhého poločasu nedařilo úplně podle představ. Domácí tým přeci jen dokázal navýšit vedení, když se podruhé v utkání trefil Škarecký ze stejného místa jako v poločase prvním 2:0! Poté si vypracovali šance i hosté. Záhora střílel od středového kruhu, ale střela skončila na břevně. Rozumný se řítil sám na brankáře, ale jeho střela skončila vedle brány. Hosté dokázali zdramatizovat utkání v 71’, když se po rohovém kopu Kubíčka prosadil Hron a bylo to 2:1! Hosté se nadechovali k vyrovnání, ale v 79’ vybojoval míč Taneček a brejkovou situaci zakončil gólem Grospič 3:1!



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Podařilo se nám vyhrát první domácí zápas na jaře, takže jsme spokojeni. Děkujeme rozhodčím a Jestřabí Lhotě za fair play a slušné chování.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): Chtěl bych pochválit trojici rozhodčích, kteří pískali opravdu skvěle a myslím to vážně. Vůbec se to nedá srovnat s minulým týdnem, kdy jsme hráli s Plaňany. K té předešlé trojici se ani nebudu vyjadřovat, protože nenalézám slušná slova.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - D. Hora [-] , M. Grospič [-] , F. Veselý [-] (77. Š. Taneček [-] ) , M. Škarecký [-] (84. M. Havel [-] ) , J. Němeček [-] , V. Bubla [-] (84. J. Beneš [-] ) , L. Heřmanský [-] , L. Dont [-] , B. Kulychok [-] (55. P. Rulc [-] ) , T. Živnůstka [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - A. Krupka [-] , M. Klička [-] , T. Rozumný [-] , T. Kubíček [-] , V. Černý [-] (79. O. Záhora [-] ) , M. Mikeš [-] , F. Krajíček [-] (46. F. Čáslavský [-] ) , D. Záhora [-] (85. J. Louman [-] ) , T. Vlasák [-] , J. Hron [-]

ŽK: 55. B. Kulychok , 66. M. Škarecký - 61. D. Záhora .
Počet diváků: 425. Rozhodčí: Souček Tomáš - JAROLÍMEK Miloš, BLÍŽIL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: výhra domácích

Domácí s námi před týdnem hlavně v první půli nehráli vůbec špatně. Tipuji, že utkání zvládnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích