Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sadská zůstává poslední. Doma nestačila na Semice


10

Sadská v zimní přestávce posílila svůj tým a v minulém kole předvedla zajímavý výkon v Pečkách, ale na body to nestačilo. Na body to nestačilo ani v domácím utkání proti Semicím, když se hattrickem blýskl Vavroušek a Semice vyhrály bez problémů tří brankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vavroušek zadělal na hattrick

V prvním poločase se snažila hrát Sadská více s míčem a Semice využívaly brejkové situace. Ve 4’ se k zakončení ze střední vzdálenosti dostal hostující Bříza, ale pálil vysoko nad. Domácí poprvé zahrozili ve 14’, ale zakončení Pavla po rohovém kopu skončilo hodně vedle. V 16’ se míč po standartní situaci dostal k hostujícímu Vavrouškovi a ten obloučkem přes brankáře Šarocha otevřel skóre 0:1! Ve 25’ centroval z pravé strany Kamlach a Jareš v těžké pozici zakončil nad bránu domácích. Ve 28’ už se hosté mohli radovat podruhé, když Kamlachův roh na přední tyč poslal Bříza hlavou k tyči zadní 0:2! Ve 33’ zatáhl Kamlach míč po pravé straně, předložil ho Vavrouškovi a ten i s velkou dávkou štěstí z malého vápna překonal Šarocha 0:3! První poločas žádné další šance nenabídl.

Sadská se dočkala branky

Domácí tým si ve druhém poločase přeci jen vytvořil nějaké šance. V 56’ po rohovém kopu domácích přišla střela, ale hostující obrana jí dokázala zblokovat za cenu dalšího rohového kopu. V 59’ zmařil šance domácích s utkáním něco udělat brankář Šaroch, který vyběhl daleko ze své brány, ale míč ho přeskočil a Vavroušek už odkrytou bránu bez problémů trefil a mohl se radovat z hattricku 0:4! V 64’ po pěkné akci z pravé strany předložil míč na úroveň penalty domácí Vlasák, ale střídající Michálek přestřelil. V 66’ si domácí Svoboda poradil s obráncem Kudrnou, ale stejně jako Michálek bránu přestřelil. Hosté mohli navýšit vedení, ale Kubela svůj pokus namířil do tyče. Sadská zapsala alespoň branku útěchy, když na konečných 1:4 snížil Michálek.



Ohlasy k zápasu


AFK Sadská
Připravujeme...:

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí): V první půli se nám dařilo vytvořit si nějaké šance a taky je proměnit. Mám pocit, že Sadská snad ani v prvním poločase nevystřelila pořádně na naší bránu.Po našem vedení 3:0 už byla úplně odevzdaná nebo aspoň to tak na mě působilo. Ale musím říct, že v poli nehrála úplně špatně, hlavně ten první poločas. Ale prostě dělají chyby a když už si ve druhém poločase šance vytvořili nebo my jim je darovali, tak nedokázali téměř nic využít. Posledních 20-25 minut se jen odehrávalo a byl to už fotbal nevalné úrovně. Těší mě však, že jsme utkání zvládli a za 3 body jsme moc rádi.



Sestavy


AFK Sadská
J. Šaroch [-] - D. Pokorný [-] , M. Machovský [-] , M. Dudla [-] , M. Svoboda [-] (71. O. Jech [-] ) , T. Plot [-] (46. P. Michálek [-] ) , T. Vlasák [-] , F. Horna [-] , M. Havlík [-] (80. J. Höfer [-] ) , T. Pavel [-] , L. Svoboda [-]

AFK Sokol Semice
P. Hanzlík [-] - S. Oliinyk [-] (73. J. Adamec [-] ) , Š. Jareš [-] (80. M. Aujeský [-] ) , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , J. Kamlach [-] , N. Petsoliak [-] (51. V. Kavka [-] ) , F. Vavroušek [-] (64. J. Hochman [-] ) , Š. Bříza [-]

ŽK: 41. F. Horna , 75. L. Svoboda - 41. F. Vavroušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KURKA Miloš - NĚMEČEK Josef, ŽÍDEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: remíza

Nerad tipuji zápasy svého týmu. Rozhodně si nemyslím, že nás čeká lehký zápas. Jedna z posledních šancí Sadské, pokud se chce alespoň v teoretické rovině ještě zapojovat do bojů o záchranu. Počítám, že budou lepší než byli na podzim. Naopak u nás to vypadá, že v plné sestavě nebudeme. Tipnu remízu, když utkání zvládneme a vyhrajeme, budu moc rád.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů