Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátek si zastřílel v Paběnicích a odvezl si domů všechny body


Branky


18. D. Mužátko , 77. V. Koloušek - 30. O. Puk , 32. M. Puk , 35. M. Ramšák , 43. M. Puk , 55. M. Ramšák , 85. S. Štok
10

Paběnice na svém hřišti přivítaly Pátek, kterému měli co vracet, protože v podzimním utkání prohrály v Pátku 5:2. Po solidním začátku a úvodní brance však domácí přišli o Dominika Mužátka a od té doby Pátek na hřišti dominoval. Nakonec hosté svému soupeři vstřelili o jednu branku více než na podzim a utkání skončilo výhrou Pátku 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky během třinácti minut

Úvod utkání byl opatrný z obou stran. Hosté měli náznaky šanc, ale bez úspěchu. Domácí tým hrál dobře a podařilo se jim to vyjádřit i gólově. V 18’ prostrčil Špičák míč na Mužátka a ten běžel sám na Kožurika, kterému nedal šanci 1:0! Ve 24’ musel být střídán domácí střelec Mužátko po faulu O. Puka a domácím se od té doby přestalo dařit. Ve 30’ se po rohovém kopu hostů ve skrumáži nejlépe zorientoval O. Puk a vyrovnal na 1:1! Ve 32’ se po volném přímém kopu prosadil M. Puk a otočil vývoj utkání 1:2! Ve 35’ předložil M. Puk míč svému kapitánovi a Ramšák zavěsil 1:3! Ještě před poločasovou přestávkou ve 43’ hostující Bartoš naservíroval míč před prázdnou bránu, kde už měl snadnou práci M. Puk 1:4!

Pátek ještě navýšil skóre

Hosté vstoupili do druhého poločasu aktivněji a navázali na závěr poločasu prvního. V 55’ se hostům povedla kombinace na pravé straně a Bartoš připravil balón před bránu Ramšákovi a ten se mohl radovat podruhé 1:5! Hosté měli více ze hry a svého soupeře přehrávali, ale v 75’ ukázal své umění domácí Koloušek, který krásným lobem za hranicí velkého vápna překonal Kožurika 2:5! V 85’ udělal tečku za utkáním střídající Štok, když využil chybu domácí obrany a střelou podél brankáře uzavřel na konečných 2:6!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Paběnice
Jaroslav Vlach (trenér): Hráli jsme solidně a dali i branku, kdy po prostrčení Jakuba Špičáka šel sám na bránu Dominik Mužátko. Během chvíle tam byl ošklivý zákrok na Dominika Mužátka, myslím, že i na červenou kartu. Rozhodčí to bohužel vyhodnotil jen na žlutou a my přišli o Dominika, navíc hosté hráli stále v jedenácti a faulující Ondřej Puk nám dal na 1:1. Od toho zákroku jsme přestali hrát a jako kdybychom se něčeho báli. Soupeř byl od té doby jasně lepší, měl lepší pohyb, byl agresivnější a celkově nás ve zbytku utkání přehrál.

Pátek
Marek Ramšák (hráč): Po celý zápas jsme makali a chtěli víc než soupeř. Zasloužené vítězství. Musím vyzdvihnout perfektně připravené hřiště v Paběnicích a pana rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Paběnice
T. Výborný [-] - D. Mužátko [-] (24. L. Čáp [-] ) , V. Koloušek [-] , J. Špičák [-] (86. M. Záhrobský [-] ) , J. Šindelář [-] (74. J. Vlach [-] ) , L. Březina [-] , J. Veselý [-] , M. Votava [-] , M. Kracík [-] , M. Carda [-] (74. M. Výborný [-] ) , M. Jenčík [-] (58. -. Faško [-] )

Pátek
D. Kožurik [-] - J. Faltys [-] , O. Puk [-] (46. M. Ouředník [-] ) , M. Puk [-] , J. Kohoutek [-] , J. Bartoš [-] (58. S. Štok [-] ) , Š. Urban [-] (86. M. Šercl [-] ) , P. Papoušek [-] , J. Stehlík [-] (74. J. Navrátil [-] ) , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-] (70. J. Zubák [-] )

ŽK: 52. J. Veselý , 67. J. Špičák - 20. O. Puk , 38. M. Ramšák , 48. P. Mejzr , 69. Š. Urban , 81. J. Zubák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LAHODA Matěj - BEKEŠSKÝ Ondřej, STARÝ Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: výhra hostů

Další těžko čitelný zápas. Pátek měl zajímavou přípravu a drží si vysoký standard. Pořád mi je záhadou, proč na podzim tak ztrácel? Bratři Pukové a Mára Ramšák dovedou Pátek ke třem bodům. Paběnice bez ,,hostujících" hráčů, kteří u nich byli na začátku sezony (Radzinevičius a spol.) budou ztrácet. Jediné co může Pátek položit je špatný vstup do utkání. 0:2

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů