2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zavidov doma vybojoval cenné body s Lány!


Branky


7

Před Velikonočním pondělím se proti sobě utkaly celky Zavidova a Lán. Velkým favoritem pro utkání byli hosté, kteří ale ani jednou nedokázali udržet své vedení a odnesli si ze zápasu pouhý bod, což mohou brát jen jako ztrátu. Zavidov se naopak těší z bodového zisku a bude se dále pokoušet o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov se snažil, Lány střílely branky

Začátek zápasu patřil domácím hráčům, kteří se snažili převzít kontrolu nad hrou. Pro oba kluby byl zápas velmi důležitý a tak bylo o motivaci jasně postaráno.

Zavidov se snažil do uktání vstoupit lépe než soupeř a jeho herní projev tomu také odpovídal. V 10. minutě však přišel šok pro fanoušky Zavidova, když se po asistenci Petra k míči dostal Chalupa a zakončil přesně – stav 1:0 pro hosty.

Domácí však neztráceli hlavu a v 16. minutě se jim podařilo srovnat skóre. Neveďal se prosadil po povedené individuální akci a po zasekávačce poslal míč za záda brankáře Javůrka - 1:1.

Poté se hra vyrovnala, ale před koncem poločasu překvapili hosté. Javůrek poslal do útoku Buršíka, který zvýšil na 1:2 pro Lány. Tímto výsledkem poločas také skončil a do šaten se tedy šlo za stavu vyhovujícího hostům.

 

 

Srovnání a nevyužité šance na obrat

Do druhé části zápasu vstoupili hráči Zavidova s jasným cílem – převzít kontrolu nad utkáním a snažit se zvrátit nepříznivý stav. Jejich úsilí bylo odměněno již v 50. minutě, kdy Dereva ukázal svou kvalitu a techniku. Přijal přihrávku na hranici šestnáctky a vyslal nechytatelný projektil do horního rohu branky, přičemž brankář Lán neměl nejmenší šanci – 2:2.

 

Tento gól poskytl domácím týmu novou energii a sebevědomí, což se projevilo i v jejich herním projevu na hřišti. Po vyrovnání se hra přelévala ze strany na stranu, přičemž oba týmy měly šance k zakončení. V 55. minutě se ocitl Dereva opět ve skvělé střelecké pozici, avšak tentokrát jeho pokus zastavil výborný zákrok brankáře Javůrka, který tak udržel stav utkání na 2:2.

 

Domácí tým se však nevzdával a pokračoval v útočení, zatímco hosté se snažili využít protiútoky. Posledních dvacet minut zápasu bylo plných napětí a vzrušení. Obě mužstva se snažila vstřelit vítězný gól, avšak žádnému se to nedařilo. Obrany obou týmů pracovaly s maximálním nasazením a odolávaly tlaku soupeřů. V závěrečných minutách měl ještě šanci změnit skóre Diepold, avšak jeho střelu vytáhl skvělý zákrok brankáře lánských.

 

Zápas tak skončil remízou, která ale pro oba týmy znamená spíše ztrátu než zisk. Zavidov se stále nachází na posledním místě tabulky, naopak Lány míří vzhůru a v tomto utkání ztratily možnost tříbodového zisku.

 

Fotogalerie od Davida Svobody.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Kdyby mi ale někdo před zápasem řekl, že se čtvrtým týmem tabulky uhrajeme bod, byl bych asi rád, ale po utkání si myslím, že jsme měli vyhrát, zejména ve druhé půlce byli kluci lepší. Musím jim poděkovat, že zápas nevzdali.




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - J. Jelínek [-] , P. Vitner [-] , D. Devera [-] , T. Diepold [-] , O. Neveďal [-] , D. Matějka [-] , Q. Tran [-] , L. Kapoun [-] , M. Zuda [-] (77. J. Koc [-] ) , T. Itner [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Matějka [-] , M. Cafourek [-] (86. J. Burger [-] ) , J. Krátký [-] (61. O. Putík [-] ) , J. Paluba [-] (74. M. Jemelka [-] ) - M. Petr [-] , O. Chalupa [-] , M. Slezák [-] - M. Reichl [-] , J. Mušálek [-] , P. Buršík [-] (82. L. Rus [-] )

ŽK: 35. D. Matějka - 39. M. Cafourek , 62. J. Matějka , 81. O. Putík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HUSÁK Jan - TÝČE Vladimír, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zavidov se letos s formou zatím nepotkal a tak dobře hrající Lány můžou vykoupit jejich arénu, vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů