0:2
(0:1)
13. M. Kril
53. O. Poborský (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2024 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas sezony a další inkasovaná porážka domácích


Branky


13. M. Kril , 53. O. Poborský (vl.)
6

Pouze deset bodů, tak přesně tolik jich Slovan získal za celou letošní sezonu. Ani proti Horkám nad Jizerou si skóre nevylepšil, protože zápas posledního kola na domácím hřišti také prohrál, a to i díky vlastnímu gólu hrajícího trenéra Ondřeje Poborského. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na pohled vyrovnaný poločas nezajistil domácím vedení ani na chvilku

O sestupu do nižší soutěže pro fotbalisty z Lysé nad Labem bylo rozhodnuto dlouho před koncem sezony a s touto skutečností hráči také nastupovali do zápasu. Věděli, že už můžou pouze překvapit a chtěli do toho dát všechno. Po začátku utkání bylo dokonce vidět, že jsou více na balonu a kombinačně hráli velmi dobře. Jenže tak, jak se celou sezonu trápili v zakončení vypracovaných situací, nebylo tomu ani tentokrát jinak. Ve 13. minutě utkání se navíc prosadili hosté, když míč do brány dopravil Mykola Kril. Horký tak těžili z neproměněných šancí domácích, dobré obrany a také je vzadu velmi podržel brankář Petr Vild. V prvním poločase žádná další branka nepadla a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1.

Trápení v druhé půli završené vlastním gólem

Druhý poločas byl znatelně unavenější, protože ani jeden z týmů neměl moc koho střídat. Domácí pak ještě víc srazila na kolena situace v 53. minutě, kdy se k míči ve vlastním vápně nešťastně přimotal domácí záložník a zároveň hrající trenér Ondřej Poborský a byl z toho vlastní gól. To znamenalo vedení hostů 0:2, což byl také konečný výsledek zápasu. Pro fotbalisty FK Slovan Lysá nad Labem to tak bylo nepovedené zakončení nepovedené sezony, na kterou se všichni určitě budou snažit co nejrychleji zapomenout. 



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Ondřej Poborský, trenér: "Nepovedenou sezonu jsme zakončili další prohrou a z tohoto pohledu jsme tedy rádi, že je před námi letní přestávka. Hrálo se opticky vyrovnané utkání, ve kterém jsme byli více na míči a slušně jsme kombinovali. Bohužel jak teď, tak i celou sezonu jsme doplatili na neproměňování šancí. Tentokrát jsme spálili několik samostatných úniků a standardních situací, za což nás hosté dvakrát potrestali."




Sestavy


FK Slovan Lysá
P. Hajný [-] - J. Kříž [-] , P. Müller [-] , O. Poborský [-] , T. Cabrnoch [-] (69. D. Trégl [-] ) - T. Kříž [-] , O. Šindler [-] , M. Urban [-] , A. Schneiberg [-] , O. Veselý [-] - J. Ryšánek [-]

FC Horky nad Jizerou
P. Vild [-] - L. Janovský [-] , M. Hlatshwayo [-] , M. Kril [-] , O. Šimek [-] , V. Holakovský [-] , A. Milner [-] , N. Khornauli [-] (72. O. Hon [-] ) , D. Machů [-] (60. M. Horváth [-] ) , O. Brooks [-] , M. Novotný [-] (67. M. Mbah [-] )

ŽK: 18. M. Urban - 66. O. Brooks , 86. M. Kril .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mareš Bohumil - ASNÍK Daniel, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů