3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 16:00

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště opět ztratilo, rozhodla kontroverzní penalta domácího Sedlce-Prčic


Branky


6. M. Prchlík , 12. M. Davídek , 78. M. Hájek (p.) - 33. T. Šorna , 43. O. Walter
10

V pátek se proti sobě postavily kluby z Jíloviště a Sedlce-Prčic. Domácí klub zvládl využít sporně nařízenou penaltu ve vlastní prospěch v závěru utkání a dostal se tak k tíženým třem bodů. Opětovně frustrovaní hosté se museli spokojit bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle plná akce

První poločas nabídl hned čtyři gólové situace, mnoho akce i nezdarů. Začátek patřil domácímu klubu, který dokázal velmi efektivně využívat chyb hostujícího Jíloviště.

 

Tomu se úvod zápasu nevyvedl a muselo se alespoň nějakým způsobem pokusit zabránit hostujícím pokusům o vstřelení úvodní branky. Hned v 6. minutě se jim to ale nepodařilo, protože domácí se ujali rychlého vedení.

 

Po vyhraném autovém vhazování přišel centr do dobré pozice pro připraveného Prchlíka a ten prostřelil brankáře Šedivého - 1:0 pro domácí. Následovalo pouhých šest minut bez gólu.

 

Po další chybě hostujícího týmu se míče opět ujali domácí a po zpětné přihrávce do výhodnější pozice se k zakončení dostal Davídek, který se nemýlil a navýšil na 2:0. Po této brance se dynamika pár minut ještě nezměnila. Hosté dělali mnoho zbytečných chyb a domácí využívali svou prokutivitu. 

 

Domuácí se dostali do ještě jedné velké šance, proti byl ale brankář Šedivý a tak se hra překlopila na stranu druhou. Tam se nejdříve branku pokoušel ohrozit Kučera, kterému se ale zakončení nezdařilo. A tak se musel ukázat kapitán Jíloviště, Šorna. Ten se po narážečce s Kučerou dostal k half-voleji, který poslal až za záda gólmana Nerada, který pravděpodobně rád opravdu nebyl.

Ukázkový gól - 2:1.

 

Tento moment nastartoval motor hostů, kteří zvládli i vyrovnat. To se k míči probojoval Rajnoch, který z pravé strany nacentroval do vápna, odkud se míč odrazil k Walterovi a ten upravil skóre na 2:2.

 

Tímto výsledkem první poločas skončil.

 

 

Kontroverze a frustrace

Druhé dějství začalo zatažením hostů, kteří upravili svůj herní projev. Byli rázem značně pasivnější a domácí se tak dokázali dostat do situace, kdy se zápas vyvíjel poměrně vyrovnaným způsobem.

 

Hrálo se ale převážně mezi vápny, velké množství akce z prvního poločasu se tedy neopakovalo. Domácí se snažili nakopávat a hrát na brejkové situace, ty se jim ale ani jednou nepodařilo dotáhnout až do konce.

 

A tak se do hry dostali také hosté z Jíloviště, konkrétně aktivně hrající Kučera, jehož hlavičku ale vychytal brankář Nerad. Následoval moment, který utkání rozhodl a zároveň se postaral o pravděpodobně dosti oprávněnou frustraci hostů.

 

Po přihrávce mezi stoperem a bekem Jíloviště došlo k zákroku na domácího hráče, který se dle rozhodčího udál při odkopnutí míče na rohový kop. Dle domácích oprávněné, dle hostů nepochopitelné a nespravedlivé. Obrázek si musí každý udělat sám. 

 

Z penalty se trefil Hájek a rozhodl o výhře domácího klubu - 3:2

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jíloviště
Tomáš Šorna - kapitán: Promarnili jsme patnáct minut v utkání, což nás stálo tři body. Vedení jsme soupeři darovali, poté jsme hru zlepšili a dorovnali. Byl to vyrovnaný, remízový zápas, rozhodčí odpískal nesmysl. Mrzí mě, že zápas rozhodne někdo s píšťalou v ruce.



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , J. Kabíček [-] , O. Rataj [-] (12. D. Kabíček [-] ) - M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] , T. Pištěk [-] , V. Novák [-] (86. D. Šimák [-] ) - M. Raček [-] , M. Prchlík [-] (67. V. Podzimek [-] ) , M. Davídek [-]

TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - J. Kučera [-] , J. Rada [-] (26. Š. Frank [-] ) , O. Walter [-] , T. Šorna [-] , J. Rajnoch [-] , L. Soldát [-] (77. J. Šibrava [-] ) , M. Rajnoch [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-]

ŽK: 49. D. Kabíček - 78. A. Boruta , 84. Š. Frank , 90. O. Vrabec .
Počet diváků: 218. Rozhodčí: Fejfar Jakub - BROŽEK Tomáš, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra hostů

Důležitý souboj o body a postavení v tabulce. Nemůžu jinak, musíme vyhrát.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza