5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník se doma opět rozstřílel, Voticím nadělil hned pět branek


Branky


32. T. Pucholt (p.) , 53. J. Červený , 62. P. Bohatý , 65. J. Sabo , 91. P. Kýzl
7

V neděli se proti sobě postavily celky Rakovníku a Votic. Domácí šli do zápasu v roli jasného favorita a podle tabulkové pozice se také následně odvíjel celý zápas. Rakovník vstřelil hned pět branek a poslední tým tabulky tak opět nezískal ani bod. V akci byl opět Červený, dvojnásobný hráč kola, který znovu ukázal svou souherní zkušenost s Bohatým. Rozhodující branku vstřelil Pucholt, když zkušeně proměnil pokutový kop. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozkoukávací poločas

První poločas se Rakovníku herně moc nepovedl. Ospalý výkon, pomalý postup dopředu i neočekávaná osobní selhání. Domácí jistě očekávali lepší vstup do zápasu a Votice tak vycítily jistou šanci na úspěch. Držely balón, ale nezvládly si vytvořit žádnou vážnější šanci.

 

Oproti tomu domácí si nějaké ty šance vytvořit zvádli, jako příklad lze úvést třeba dva samostatné úniky Bohatého, šanci Saba, kterého vychytal gólman hostů, nebo střelu Červeného, proti které opět musel zasahovat dobře hrající Tůma.

 

První a zároveň rozhodující branka přišla krátce po 30. minutě, kdy se po skrumáži ve vápně hostů odpískal faul na hráče Rakovníku. Penalty se ujal Pucholt, který ji také proměnil a upravil skóre na 1:0 pro Rakovník. 

 

Zbytek úvodní poloviny se odehrával v jasně dané dynamice. Rakovník se snažil si vytvářet další šance, žádná ale úspěch nenalezla a do šaten se tak šlo na jednobrankového vedení domácích. Druhá půlka měla pro hosty znamenat šanci na obrat, domácí ale tento scénář neměli na plánu dne.

 

Tohle je ten Rakovník, který známe!

Druhé dějství začalo pro domácí výrazně lépe, než to první. Herní výkon se po prostřídání kádru změnil, myšleno velmi potitivně. A nemohl to být nikdo jiný než Červený, gólový střelec už třetí zápas v řadě, který navýšil na 2:0. Po skvělé přihrávce Bohatého uklidil míč do branky a rázem to pro hosty vypadlao výrazně hůře.

 

Navíc se hned za dalších devět minut prosadil také asistující hráč druhého gólu, Bohatý, který svého samostatného úniku tentokrát už využil a navýšil na 3:0. A tímto gólem to stále ještě nekončilo. Votice se mohly snažit sebevíc, ale domácí se v tuto chvíli nacházeli v dostatečné eufórii na to, aby už zápas zvládli zvítězit.

 

3 minuty po brance Bohatého se prosadil také další hráč Rakovníku, Sabo, který proměnil centr Červeného v gól a bylo to už o čtyři branky - 4:0. Červený následně přihrál i na poslední gól svého klubu, když se jeho centru nezalekl Kýzl - 5:0. Celkově se v druhém poločase ukázala jasná herní převaha domácích. Votice nedokázaly držet tempo, nestačily jim síly a aktuálně druhý tým tabulky tak získal další tři důležité body.

 

Fotogalerii nám poskytl David Svoboda, jehož tvorba je dostupná také zde.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Jaroslav Hamouz - trenér: První poločas mě naše hra nebavila, byli jsme pomalí a ospalí. Druhý poločas byl z naší strany rychlejší a celkově lepší, měli jsme mnoho šancí a hned pět z nich jsme proměnili v branky.

SK Votice
Michal Budil - trenér: Průběh zápasu, který neodpovídá konečnému výsledku. První půle z naší strany takticky zvládnuta, tedy až na 30. minutu a pokutový kop soupeře, ke kterému se radši nebudu vyjadřovat. Po prvním poločase se pořád dal uhrát alespoň bod, jelikož s naší defenzivní taktikou si soupeř nevěděl rady. Druhá půle nás opět zklamala, individuální chyby jednotlivců se následně projevily na celém týmu. Je to škoda, jelikož si myslím, že jsme byli vyrovnaným soupeřem. Naše chyby bohužel vedly k tomu, že jsme jeli domů bez bodů.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - J. Sabo [-] (75. P. Kýzl [-] ) , F. Turbák [-] (70. J. Holý [-] ) , J. Vydra [-] (46. D. Žďánský [-] ) , J. Šindler [-] , V. Čadek [-] , M. Valcha [-] (46. J. Sklenka [-] ) , P. Bohatý [-] (75. V. Paušíma [-] ) , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-]

SK Votice
J. Tůma [-] - K. Koutek [-] (80. . Cipl [-] ) , M. Hřebec [-] , K. Koutek [-] , P. Daniel [-] , T. Kramný [-] (72. D. Königsmark [-] ) , L. Navrátil [-] , M. Matoušek [-] , M. Sládek [-] , J. Homolka [-] , M. Baťha [-]

ŽK: 6. T. Pucholt , 7. P. Bohatý , 37. J. Vydra - 23. M. Matoušek , 28. K. Koutek , 45. K. Koutek .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Stránský Martin - KULANDA Radomír, SOUKUP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích