Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.03.2024 19:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky za dvě minuty zařídily Příbrami druhou výhru jara, Jíloviště opět ztratilo


Branky


5

Sobota nám mimo jiné nabídla utkání Jíloviště s Příbramí.

Jíloviště v prvním jarním kole prohrálo s vedoucími Tuchoměřicemi, oproti tomu Příbram dokázala po skvělém výkonu zvítěžit nad Vestcem. V tomto zápase šlo tedy o hodně, protože Jíloviště chtělo bodově napravit zápas z minulého týdne a Příbram chtěla venku potvrdit svou kvalitu a znovu zvítězit.

Utkání se nakonec více povedlo hostujícímu celku, který opět předvedl ukázkový obrat a obral statečné domácí o všechny body.

Rozhodující branku vstřelil Jeník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazná první polovina

Zápas byl pro oba týmy důležitý. Jíloviště, stále otřesené rozporuplnou prohrou z minulého kola proti Tuchoměřicím, se proti Příbrami mělo pokusit získat tři body a napravit tak neproduktivitu proti leaderovi. Oproti tomu Spartak na úvod jara zvítězil a proto šel do tohoto utkání s jasným cílem - další zápas, další tři body. Jíloviště disponuje malým, pro soupeře nepříjemným hřištěm a i Příbram měla s povrchem jisté problémy, minimálně tedy v úvodu.

 

Po celý poločas se ale utkání vezlo na jednoduchém principu, který stál na myšlence toho, že ani jeden z celků si nedokázal vytvářet žádné větší šance a polovina tak velmi rychle směřovala ke konci. Poplštein ani Šedivý tak nemuseli zasahovat proti žádné větší gólovce a rozhodčí brzy odpískal konec prvního dějství. Remízový stav znamenal pro oba kluby velmi otevřené možnosti do dějství druhého...

Gólová hitparáda druhého poločasu

Druhý poločas se, při pohledu na gólové zásahy poměrně paradoxně, vyvíjel v podobném duchu jako ten první. Rozdílem byly branky, které vždy naplno otočily dynamikou střetu. V 57. minutě se k míči dostali domácí a vybojovali roh. Z něj se dokázal skvěle prosadit Frank a poslal Jíloviště do tíženého vedení - 1:0

 

Hned tři minuty na to se ale prosadil také hostující celek. Osa Jeník-Morav-Češka zvládla vytvořit velmi dobrou příležitost pro Příbram a poslední jmenovaný ji dokázal proměnit ve vyrovnávací, veledůležitou branku - 1:1. Na další gól jsme si museli počkat dalších 23 minut. Oba týmy měli jasně postavenou pozici - domácí i hosté chtěli vstřelit rozhodující druhou branku a získat vedení na svou stranu. To se nakonec povedlo hostujícímu Spartaku, který se do popředí dostal zásluhou opět skvěle hrajícího Slepičky, který v pokutovém území ukázal svou kvalitu a překonal gólmana Šedivého - 1:2.

 

Neuplynuly ani dvě minuty od druhé branky hostů a Přibram se mohla radovat již potřetí. Po skvělé akci, jejíž hlavními aktéry byli Jeník se Slepičkou, se prve jmenovaný zvládl prosadit a poslal hosty do dvoubrankového vedení - 1:3. Domácí už v závěru zvládli jen korigovat stav na finálních 2:3, když se po dobrém zakončení prosadil Podzemský.

 

Utkání tímto výsledkem také skončilo, tři body tak získali hosté a domácí stále čekají na svou první jarní výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna - hráč: Vyrovnaný, soubojový zápas jsme opět výsledkově nezvládli. Oproti prvnímu utkání nás srazila především nedůslednost v obraně, hlavně tedy dva slepené góly soupeře ve dvou minutách v závěru zápasu. Příbram se v průběhu jara vyšvihne v tabulce výrazně výš.

Spartak Příbram
Zdeněk Míka - trenér: Povrch nám hned naznačil, že tento zápas nebude o kombinačním fotbale. První poločas se nesl ve znamení soubojů a snahy o rychlé přihrávky za obranu a to od obou celků. Naše skvěle organizovaná obrana, v čele se Zápotočným, nedovolila soupeři dostat se do žádné větší šance. Kluci si opět zaslouží pochvalu, že zvládli otočit nepříznivý výsledek v náš prospěch.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - O. Walter [-] , Š. Frank [-] , L. Soldát [-] (57. J. Pospíchal [-] ) , J. Rajnoch [-] , M. Podzemský [-] , J. Rada [-] (86. M. Wágner [-] ) , T. Šorna [-] , O. Vrabec [-] , H. Siegl [-] (57. D. Malý [-] ) , M. Rajnoch [-] (45. J. Šibrava [-] )

Spartak Příbram
J. Poplštein [-] - T. Balík [-] , P. Buchta [-] , M. Slepička [-] , T. Jeník [-] (90. J. Pavlišta [-] ) , T. Zápotočný [-] , D. Vošmik [-] , K. Češka [-] , J. Hotový [-] , T. Prokeš [-] , D. Morav [-] (87. V. Kadlec [-] )

ŽK: 90. O. Walter , 91. J. Šibrava .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - FÍLA Michal, ŽÍDEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Daniel Kaplan
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že vyhraje zkušenost hráčů z Jíloviště nad mladým celkem Příbrami.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů