2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 10:15

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralupy se doma nenechaly zaskočit, Kosoř porazily rozdílem dvou branek


Branky


6

Sobota nám mimo jiné nabídla utkání celků z Kralup a Kosoře. Prve jmenovaný celek šel do utkání v roli mírného favorita a svou roli náležitě potvrdil. Jeden gól v prvním poločase, druhý v tom druhém. Kosoř s domácími odehrál vyrovnaný zápas, ve kterém ale jako vždy rozhodovala produktivita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pasivní fotbal a rozhodující gól

Podstatná část zápasu byla situována v území mezi velkými vápny. Málo šancí, málo akce, málo aktivity. Oba týmy se pochopitelně snažily o vstřelení gólu, ale frekvence vytváření příležitostí se blížila nule. Pro oba kluby byl zápas důležitý, protože jejich pozice v tabulce je nestabilní a tak bylo o motivaci jasně postaráno. Ve výsledku rozhodující branka zápasu přišla deset minut před koncem poločasu.

 

Po povedené střele jednoho z hráčů domácích se do hry dostal gólman Franta, který ale zvádl míč pouze vyrazit k připravenému Janíčkovi a ten se štěstím překonal hostujícího brankáře - 1:0. Kromě této sekvence se v prvním poločase opravdu nic důležitého neudálo a tak se můžeme plynule přesunout do toho druhého.

Druhý zásah a pokračování pasivity

Druhý poločas se držel totožného trendu jako ten první. Nevýrazný herní projev od obou týmů, pramálo šanci a pasivní hra mezi nebezpečnými územími hřiště. Produktivnější ale v tomto zápase byly domácí Klecany, které se v druhém poločase dokázaly prosadit i podruhé. Otevřená obrana Kosoře nezvládla uhlídat útok domácích a po zpětné přihrávce se střelou z hraníce vápna prosadil Petr - 2:0.

 

Tímto výsledkem utkání skončilo. Žádné další příležitostí za výraznější zmínku nestojí a Kosoř tak na tříbodový získ bude muset počkat minimálně do následujícího utkání s Jinočany.



Ohlasy k zápasu



Kosoř
Jakub Slunéčko - hráč: Byli jsme nedostatečně důrazní a nedokázali jsme držet balón. Ztráceli jsme kontrolu nad míčem a všechno bylo z naší strany málo důrazné. Zápasu by dle mě více slušela remíza, hrál se hodně neatraktivní fotbal.



Sestavy


FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - J. Emmer [-] , Š. Janíček [-] (87. D. Neumann [-] ) , M. Houška [-] , T. Petr [-] , R. Culek [-] , M. Glogas [-] , L. Krejza [-] , D. Hemr [-] (84. M. Houžvička [-] ) , S. Mařík [-] , M. Řenč [-]

Kosoř
M. Franta [-] - M. Folejtar [-] (69. A. Franta [-] ) , M. Černý [-] , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] (46. P. Růžička [-] ) , M. Šácha [-] (77. M. Jurovčík [-] ) , J. Křemen [-] , T. Vladyka [-] , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 32. L. Krejza , 45. T. Petr - 18. M. Brož , 73. J. Slunéčko , 87. J. Křemen .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Daniel Kaplan
Tip experta: remíza

Vyrovnané manšafty, věřím v remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů