F. Hofman 35. (vl.)
A. Gruntorád 81.
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hanušova levačka ze Sedlčan opět čarovala!


Branky


35. F. Hofman (vl.) , 81. A. Gruntorád - 64. M. Hanuš , 93. M. Hanuš
9

Pro soupeře od Vltavy nejsou Sedlčany oblíbeným soupeřem, v předchozích třech zápasech jim nepovolily ani bod a nastřílely celkem 16 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po domácím debaklu od Tuchlovic chtěli Sedlčany navázat na předchozí vzájemné duely a odvést si z Hvozdnice, kde se utkání hrálo, nějaké body. Problémy se sestavou, museli hosté řešit hlavně na důležitém postu brankáře. Velkou premiéru si tak mezi tyčemi odbyl dorostenec Honza Jiráček.

Utkání začalo opatrně a v prvních minutách byla k vidění řada nepřesností na obou stranách a žádná akce nebyla dotáhnutá až ke gólové šanci. První zajímavější situace nastala až ve 24. minutě. Domácím se povedla přihrávka za obranu, ale následný centr před bránu zblokoval Novotný. Skóre se měnilo poprvé ve 35. minutě. Domácí kopali trestný kop z pravé stany a ostrý centr na zadní tyč vyrazil Jiráček nešťastně do Hofmana, od kterého se míč odrazil do sítě, 1:0.  Do poločasu mohly Sedlčany stav utkání srovnat, zahrozily několikrát z dálky, ale pokaždé si s nimi brankář z Povltavské poradil, a i se štěstím pokusy Sedlčan vytěsnil.

 

Do druhé půlky lépe vstoupily Sedlčany, byly aktivnějším týmem. V 50. minutě se dožadovaly penalty, když se míč po Krůtově střele, podle hráčů, odrazil od ruky domácího obránce. Sudí Kohout byl ale jiného názoru. Velkou šanci na vyrovnání měl také v 56. minutě střídající Krotil. Po trestňáku z pravé strany ho našel Hanušův centr v ideální pozici 10 metrů od brány, ale po zakončení hlavou skončil míč nad brankou. Z vyrovnání se Sedlčany mohly radovat v 64. minutě. Na levé straně, 22 metrů od brány, byl faulovaný Hanuš. Sám se ujal exekuce a utěšenou střelou na přední tyč nedal Grégrovi šanci, 1:1. V 81. minutě hosté nepokryli domácího dirigenta Nováka. Ten posunul na Gruntoráda, který si navedl míč do středu a na odvrácení prudké střely chyběli brankáři Jiráčkovi centimetry, 2:1. Benjamínek v brance Sedlčan, ale udržel spoluhráče ve hře o body, když zlikvidoval několik příležitostí Povltavské. Díky němu dostaly šanci na vyrovnání, kterou v poslední minutě nastavení nepohrdl kapitán Hanuš. Po faulu na Krotila si postavil míč 23 metrů od brány, a i když si na prudkou střelu přes zeď Grégr sáhl, tak se mu vyrovnání zabránit nepodařilo, 2:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Vlastimil Zelenka – trenér: „Po dvou zápasech bez bodu se nám podařilo získat zasloužený bod v nastaveném čase. Hlavně v druhém poločase jsme byli aktivnější, ale koncovka je pořád náš velký problém. Všichni kluci zaslouží pochvalu za poctivý výkon, ale musím vypíchnout dva hráče. Samozřejmě v tomto zápase kapitána Hanuše, který opět čaroval se svou geniální levačkou a Honzu Jiráčka který nás nenechal na holičkách a svoji premiéru v bráně áčka zvládl velice dobře“.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie B
D. Grégr [-] - D. Dvořák [-] , A. Gruntorád [-] , L. Novák [-] , M. Matys [-] , L. Mach [-] , D. Budínský [-] (90. J. Hajnal [-] ) , D. Schwan [-] (69. P. Popovič [-] ) , M. Matoušek [-] , A. Včelák [-] (69. J. Ťoupal [-] ) , V. Bartoš [-]

TJ Tatran Sedlčany
J. Jiráček [-] - O. Novotný [-] , M. Krůta [-] , J. Repetný [-] , F. Hofman [-] - M. Hanuš [-] , M. Kdolský [-] (73. L. Brotánek [-] ) , M. Sirotek [-] , J. Kouklík [-] , V. Schwarz [-] (46. P. Krotil [-] ) - O. Štemberk [-] (77. J. Chlasták [-] )

ŽK: 76. M. Matoušek - 59. M. Kdolský , 92. M. Hanuš .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: KOHOUT Pavel - PROSR Tomáš, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Rákosník

Expert: Jan Soukup - člen výboru MFK Dobříš
Tip experta: remíza

Sedlčany venku umí a po zápase doma s Tuchlovicemi by si určitě chtěli spravit chuť.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích