3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 14:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Čtyráku skolilo Dívčice a odsunulo je na třetí místo


Branky


15

Zliv - Fotbalisté béčka Čtyř Dvorů zvítězili v nedělním zápase 24. kola III. třídy 3:1 nad vedoucími Dívčicemi a oplatili jim tak podzimní porážku. Do sousedského derby vstoupili domácí skvěle, už v sedmé minutě je poslal do vedení Fürst z penalty. Do konce poločasu domácí své vedení ještě navyšili díky Čermákovi a Hrubcovi. Po změně stran už se hosté zmohli jen na platonický tlak a snížení po přímáku Špinara. Po první jarní porážce Dívčice klesly až na třetí místo tabulky, rezerva Čtyř Dvorů zůstává pátá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Domácí fotbalisté začali velmi aktivně, za což byli už v sedmé minutě odměněni. Pokutový kop bezpečně proměnil Matěj Fürst - 1:0. V dalších minutách už se hra trošku vyrovnala, ale přesto měli šance především domácí. Největší šancí Dívčic neproměnil Špinar, když jeho tvrdou ránu vyrazil brankář Hanzal. Ještě veseleji bylo ve Zlivi ve 31. minutě, když se trefil Jan Čermák a zvýšil na 2:0. Do konce poločasu pak byl k vidění ještě jeden gól, když potrestal chybu v rozehrávce Matouš Hrubec. Takto jednoznačný výsledek asi nikdo z hostujícího týmu nečekal.  

Domácí nepřipustili drama a berou tři body

Po změně stran domácí kontrolovali svůj náskok, který ještě mohli navýšit, ale žádnou další branku už nepřidali hlavně díky několika skvělým zákrokům brankáře Klepala. V 64. minutě přišlo snížení z přímého kopu, který proměnil Martin Špinar - 3:1. Do dvou velkých šancí se dostal nejlepší střelec soutěže Hezoučký, ale při první šanci zasáhl brankář Hanzal a při druhé se míč pouze otřel o tyč. Další výrazné šance poté už nepřicházely. Domácí poctivě bránili a hlídali si zbývající čas. Dvoubrankové vedení udrželi až do závěrečného hvizdu. Poté vypukla velká euforie domácích, rezerva Čtyř Dvorů totiž ukončila jarní neporazitelnost Dívčic!



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Petr Karlíček (hráč): Před náročným utkáním jsme řešili absenci útočníka Kučery a záložníka Jelínka, proto zlivsko-čtyrácké rezervě vypomohli Karel Jindrle a Jan Čermák prvním rokem hrající za muže. Zřejmě nikdo neočekával takový začátek utkání, kdy Čtyrák předčil Dívčice ve všech aspektech a bylo patrné, že chtějí urvat tři body. Všichni domácí hráči bez výjimky odehráli velmi dobrý zápas, makali jeden za druhého a když už se hosté dostali do šance, tak nás několikrát podržel výborný brankář Hanzal. Nutno říci, že i my jsme zahodili ještě několik dalších šancí volajících po gólu. Především první poločas předčil svou kvalitou III. třídu a férový zápas jsme bez větších problémů dovedli k tříbodovému zisku. Hráčem utkání byl Karel Jindrle, který odehrál výborný zápas a dokázal společně s celou obranou eliminovat největší zbraň Dívčic - ofenzivní duo Hezoučkého se Špinarem.

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Porážka nás mrzí, ale střetnutí jsme si prohráli sami. Musím uznat, že domácí měli od začátku větší touhu po vítězství, vyhrávali souboje, šli do všeho po hlavě. My v naší situaci musíme dohrávat souboje, proto nás soupeř potrestal. Ve druhé půli jsme si vytvořili nějaké šance, kdy jsme mohli snížit, zápas by mohl vypadat i jinak. Góly jsme nevstřelili a soupeř si vedení zkušeně pohlídal. Herně jsme Čtyrák chvílemi ve druhém poločase zatlačili, ale fotbal se hraje na góly.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - K. Jindrle ml. [-] , D. Čermák [-] , J. Vymětalík [-] , L. Zvánovec [-] , D. Trča [-] , M. Hrubec [-] , J. Čermák [-] , M. Fürst [-] , D. Vančura [-] , L. Sekyra [-]

TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - L. Waldhauser [-] , J. Valenta [-] , Š. Hájek [-] - L. Tvrzický [-] , O. Šťastný [-] , M. Špinar [-] , V. Valenta [-] , J. Špán [-] , M. Šrámek [-] , P. Hezoučký [-] -

ŽK: 14. L. Sekyra , 72. D. Čermák - 83. L. Tvrzický .
Hráči zápasu: D. Vančura , K. Jindrle ml. .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POJAR Pavel - RIVERA Adam (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Petr Karlíček
Tip experta: výhra domácích

Vím, že favoritem jsou Dívčice, ale rozhodně jim to nedáme zadarmo a pokusíme se eliminovat jejich ofenzivní drtivou sílu, navíc David Čermák zlomí prokletí Bambina a vstřelí vítězný gól. Tady musím věřit nám, že získáme velmi cenný skalp. Tip 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů