3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 10:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice si doma poradily s rezervou Čtyráku, rozhodl Kadlec


Branky


15

Fotbalisté Bavorovic ve 23. kole III. třídy porazili v domácím prostředí rezervu Čtyř Dvorů jednoznačně 3:0. Vítězný gól zápasu vstřelil ve 30. minutě Miroslav Kadlec, který se trefil náramně. Ve druhém poločase na něj navázali Vokurka a Pavlynov. Bavorovice na své půdě zvítězily popáté v řadě a v tabulce se nachází na třetím místě a stále tak musí čekat na zaváhání soupeřů před nimi. Čtyrák je nadále pátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Kadlec

Obě mužstva nastoupila do zápasu s řadou absencí. Začátek utkání byl vyrovnaný a oba týmy si vytvořily šance, ale ani jedna strana nechtěla udělat chybu a tak pozorné defenzivy v čele se zkušenými brankáři nepouštěly soupeře do vyložených šancí. Vývoj zápasu ovšem změnil nestárnoucí Miroslav Kadlec, který předvedl na poměry III. třídy neuvěřitelnou sólo akcí, kdy si pohrál postupně s dvěma obránci a nakonec i hostujícím Hanzalem a hezkou střelou do prázdné branky otevřel skóre na 1:0. Tímto výsledkem skončil první poločas. 

Domácí berou další tři body

Druhý poločas začal převahou čtyrácko-zlivské rezervy, ale všechny akce končily před velkým vápnem a nebo dobře chytajícím Sýkorou. Definitivní zlom přišel v 74. minutě po zaváhání hostující defenzivy a brankáře Hanzala, které potrestal bavorovický Svatopluk Vokurka gólem na 2:0. Kombinovaný tým zlivsko-čtyrácké juniorky neskládal zbraně a dál se snažil o zvrat utkání, ale Bavorovice zkušeně brzdily všechny ofenzivní snahy. Definitivní razítko na tříbodový zisk pro Bavorovice dal hlavou domácí Vladyslav Pavlynov na 3:0. Bavorovice si tak zkušeně dokráčely pro tři body. 

Autor: Petr Karlíček



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Václav Sýkor (brankář): Na zápas se Čtyrákem jsme se poctivě připravovali celý týden. Hosté přijeli s řadou mladých kluků, což napovídalo tomu, že se bude hodně běhat. Zápas jsme celkem kontrolovali a Čtyrák nepouštěli do větších šancí. Naopak výstavní akci zakončil ještě lepším zakončením Kadlec. Ve druhé půli jsme přidali dvě branky a tím potvrdili tři body. Nula vzadu se vždy taky počítá. Věřím, že si kluci ze Čtyráku střeleckou a bodovou chuť spraví příští týden.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Petr Karlíček (hráč): Zápas i přes jasný výsledek měl daleko vyrovnanější průběh, ale Bavorovice ukázaly proč patří na špičku tabulky, kdy se čtyrácká juniorka v podstatě nedostala ani do jedné stoprocentní šance a naopak domácí své šance téměř všechny proměnili. Utkání se odehrálo v duchu fairplay a ukázalo se, že bude velká škoda až na trávnících budou jednou chybět takoví fotbalisti jako je bavorovický Kadlec nebo na čtyrácké straně absentující Ludačka.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Klíma [-] , T. Ondruš [-] , A. Matoušek [-] , S. Drtina [-] - M. Masaryk [-] , M. Kadlec [-] , P. Kolda [-] - M. Růžička [-] , V. Pavlynov [-] , S. Vokurka [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - M. Viktora [-] , D. Čermák [-] , M. Hrubec [-] , D. Jelínek [-] , P. Karlíček [-] , D. Vančura [-] , J. Čejka [-] , L. Sekyra [-] , D. Trča [-] , F. Roudnický [-]

ŽK: 44. D. Klíma , 87. M. Růžička - 38. L. Sekyra , 78. D. Vančura .
Hráči zápasu: V. Pavlynov , L. Jirásko .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: AĽUŠÍK Daniel - MROSKO Tomáš, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Blíží se nám konec sezóny a stále je to zamíchané na předních příčkách...Šáfa jistě promine, ale Babám chybí tři klíčový hráči a na rezervu Čtyráku to tentokrát stačit ani doma nebude...Výhra hostů 0-3.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích