Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov přetlačil Radešínku


Branky


27

Hosté vedli o dvě branky, ale nakonec neustáli standardní situace a kromě nuly na bodovém kontě odjeli i s červenou kartou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté do zápasu naskočili parádně a domácí zaskočili. Navíc dokázali svůj výkon přetavit i v branky. V 11. minutě si domácí brankář nepohlídal přímý volný kop Prugera a ten poslal hosty přesnou střelou do vedení - 0:1. V táboře hostů bylo ještě veseleji po půl hodině hry, kdy se k míči dostal Daniel Požár a podruhé rozvlnil síť domácích - 0:2. Hosté však dvoubrankový náskok do přestávky neudrželi, když se po standarní situaci trefil Liška - 1:2.

Domácí po přestávce otočili

Domácí po přestávce vycítili šanci a byli jasně lepším celkem. Hosté nestíhali, z čehož pramenili fauly. Hostům se nedařilo domácí standarní situace bránit, a to nakonec rozhodlo. V 71. minutě vyrovnal Fendrych - 2:2. O sedm minut později už domácí po další standardce díky Procházkovi vedli - 3:2. Naděje hostů na body poté potopil Josef Požár, který se vyfauloval na domácím brankáři. Klid na kopačky domácích dodal v 88. minutě Fendrych - 4:2.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Petr Šustáček (vedoucí): Důležitý venkovní zapas jsme opět nezvládli. Domácí nás trestali ze standardních situací, které jsme bránili jak žáci. Po třiceti minutách jsme vedli po gólech Prugera a Požára a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom tentokrát odjeli z prázdnou. Ale opak byl pravdou, snížení domácích ve 40. minutě nás mělo varovat, bohužel se tak nestalo. Druhý poločas na trávníku existovalo pouze jedno mužstvo. Křižanov během dvaceti minut dokázal zápas otočit, když všechny branky padly po standardních situacích. Zmar všeho přišel s vyloučením Josefa Požára, který po dvou faulech na gólmana musel předčasně do sprch. Spodek tabulky nám utekl, ale ještě se hraje o dost bodů a stát se může cokoli, proto se nevzdáváme a pokusíme se to doma napravit, když v neděli hostíme Přibyslavice.



Sestavy


SK FC Křižanov
T. Frantl [-] - L. Liška [-] , I. Klimeš [-] , D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] (9. M. Petr [-] ) , L. Anděl [-] (46. P. Kaštan [-] ) , D. Fendrych [-] , M. Procházka [-] , J. Milota [-] , D. Bajer [-] , L. Halámek [-] (73. D. Plocek [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - M. Blaha [-] , J. Pech [-] , J. Janů [-] - J. Liška [-] (60. M. Horych [-] ) , Z. Starý [-] , V. Skryja [-] , D. Požár [-] - L. Prüger [-] , P. Císař [-] (63. T. Rous [-] ) , J. Požár [-] -

ŽK: 33. L. Halámek , 76. M. Petr - 31. D. Požár , 42. J. Pech , 65. J. Požár . ČK: 84. J. Požár .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - TOMŠŮ Václav, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Koukal
Tip experta: výhra domácích

V Křižanově se těžko získávají body a domácí si s Radešínskou Svratkou poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích