2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov udolal Jamné


Branky


27

Hosté po poločase vedli, ale po přestávce přišli o všechny body,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Zápas se odehrával za apríloveho počasí na dobře připraveném hřišti. První větší šanci měli hosté, kdy po centru z pravé strany ve vápně zakončoval Varhaník, ale Martinčič jeho střelu vykopl na roh. Další šanci měl A. Neuman ale trefil pouze břevno. Domácí hosty přehrávali, ale žádný úspěch to nepřineslo. Trest pro domácí přišel ve 43. minutě, kdy hosté zahrávali roh, přetažený centr se dostal na Lokvence a ten vstřelil první branku utkání - 0:1. Do zbytku poločasu se už nic nestalo.

Domácí po přestávce otočili

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. V 50. minutě zahrával z vlastního vápna dlouhý aut Chalupa na Neumana, ten skvěle prodloužil na Krčála, který šel od půlky sám na brankáře a pohodlně zakončil - 1:1. Domácí dále pokračovali v tlaku, ale gól na vedení se jim nedařil vstřelit. Jedinou vážnější šanci hostů v druhém poločase, kdy v zaváru ve vápně se dostal míč ke Z. Tlačbabovi, ten ale ani na dvakrát nepřekonal výborný obraný zákrok Chalupy, kde tygřím skokem zabránil jasné brance hostů. 76. minutě definitivní šance pohřbil na vítězství hostů Koukal, kdy od přihrávky od Neumana vymotal dva obránce a gólmana hostů - 2:1. Hosté na toto už nedokázali odpovědět a domácím zůstaly tři body doma.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Martinčič [-] - O. Chalupa [-] , B. Křesťan [-] , P. Fabík [-] - L. Krčál [-] , F. Boháček [-] , A. Neuman [-] - V. Koukal [-] - D. Toman [-] , L. Klimeš [-] (80. V. Pokorný [-] ) , M. Krčál [-] (89. V. Švoma [-] )

TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - M. Boháček [-] , T. Skryja [-] , M. Klimeš [-] , P. Pavlíček [-] , Z. Tlačbaba [-] (83. M. Pytlík [-] ) , M. Mikeš [-] , M. Tlačbaba [-] , R. Kaňka [-] (62. M. Formáček [-] ) , J. Lokvenc [-] , L. Varhaník [-]

ŽK: 53. V. Koukal , 66. M. Krčál , 89. A. Neuman - 15. R. Kaňka .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: ČÍŽEK Jan - PŮLPÁN Ondřej, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích