L. Tuma 49.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka doma ztratila


Branky


17

Rezerva Velké Bíteše díky trefě v závěru zápasu veze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Celé utkání odehrály oba týmy nadstandardně, dostávali se do šancí - domácím pomohl několika skvělýmy zákroky Prchal a na straně druhé zase dobře postavené tyčky a břevna v bráně Klímy. V prvním poločase tak diváci branku neviděli.

Hosté v závěru srovnali

Na začátku první půle došlo k nedorozumění v defenzivě rezervy Velké Bíteše a domácí se dostali do vedení,  když se trefil Tuma - 1:0. Hosté zbraně nesložili a v úplném závěru přeloboval vyběhnuvšího brankáře Dvořák, na oslavu rozpustil svoji dlouhou hřívu, a tak si hosté odvezli vydřený bod za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu



FC PBS Velká Bíteš B
Lukáš Midrla (trenér): Po předchozí domácí ztrátě jsme si pro body jeli do Luk. Ačkoliv by se to mohlo zdát velkohubé, opravdu to tak bylo i se vším respektem k soupeři, který je na třetím místě tabulky. Remízu z dnešního utkání beru, na obou stranách bylo k vidění několik nadstandardních výkonů na tuto soutěž a jelikož si obě družstva vypracovala několik brankových příležitostí a skórovala na každé straně shodně po gólu, došlo tak k dělbě bodů. Velice chci poděkovat každému hráči, který do hry dnes nastoupil, odpracoval vše dle předem stanovené taktiky a odměnou za to byla dělba bodů. Na bodový export je třeba hned navázat v sobotním utkání, kdy ve své tvrzi přivítáme mužstvo Borů.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
A. Prchal [-] - J. Urbánek [-] , J. Uherek [-] , M. Kolda [-] , L. Tuma [-] (88. D. Horáček [-] ) , P. Čermák [-] , R. Prchal [-] (75. Š. Kreigsmann [-] ) , M. Jícha [-] , P. Číhal [-] , D. Mitev [-] , P. Navrátil [-]

FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - J. Hvězda [-] , T. Mahel [-] (75. O. Švanda [-] ) , M. Šimončič [-] , T. Dvořák [-] , J. Jakeš [-] , J. Ondrák [-] (62. M. Švanda [-] ) , A. Merdita [-] , I. Shlaban [-] , D. Bartoš [-] , M. Václavík [-] (87. P. Loup [-] )

ŽK: 85. J. Hvězda .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - BENEŠ Tomáš, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Kuba
Tip experta: výhra domácích

Luka jsou doma silná a potvrdí to i s Bíteší – 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích