J. Havelka 17.
Š. Dvořák 53. (vl.)
2:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice vybojovaly tři body


Branky


17. J. Havelka , 53. Š. Dvořák (vl.) - 51. M. Pánek (p.) , 61. M. Bartejs , 75. M. Bartejs
18

Šebkovice zvládly další zkoušku, když otočily zápas v Koutech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hráč minulého kola Jakub Kuba očekával těžkou zkoušce na koutské půdě a ta také přišla. Hosté z ní však vyšli na jedničku s hvězdičkou. 158 zmrzlých diváků vidělo v prvním poločase jedinou branku. V 17. minutě se k míči dostal Havelka a poslal jej za Kubova záda - 1:0. Hrálo se především ve středu pole s velkým množstvím soubojů a další branka už nepadla.

Hosté po přestávce otočili

Chvíli po přestávce se domácí provinili ve vlastním vápně a nabídli šebkovickým penaltu, kterou tradiční exekutor Pánek proměnil - 1:1. Za další dvě minuty už domácí vedli, když si míč do vlastní brány srazil stoper Dvořák - 2:1. Hosty nepoložila ani smolná branka a hrdinu našli v Bartejsovi. Ten totiž po hodině hry zamířil přesně a bylo srovnáno - 2:2. V 75. minutě Bartej vstřelil svoji druhou branku - 2:3. V divokém závěru už další branka nepadla a hosté se udrželi na čele tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Na hřišti to nevypadalo tak, že hraje první s posledním. Šebkovicím jsme byli vyrovnaným soupeřem, ale stejně jako celé jaro nás sráží individuální chyby. Výkon některých osob na hřišti byl tristní. Nad tím by se měli zamyslet ne v oddílech, ale někde úplně jinde.

TJ Sokol Šebkovice
Václav Říha (hráč): V Koutech nás čekal tradičně těžký zápas. Po obdržené brance v prvním poločase jsme opět museli výsledek otáčet. Do konce poločasu jsme si vytvořili dostatek příležitostí, ale žádnou neproměnili. To se nám podařilo až v druhém poločase, na gól z penalty ještě domácí zareagovali rychlým gólem, ale pak díky dvěma zásahů Michala Bartejse jsme zápas dovedli do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
P. Růžička [-] - V. Navrátil [-] , F. Salák [-] , M. Semrád [-] (78. F. Neuman [-] ) , L. Paiskr [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] (68. F. Bulant [-] ) , J. Hrůza [-] (78. M. Mašek [-] ) , M. Vrzal [-]

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - K. Rygl [-] , Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] (90. M. Kotačka [-] ) , T. Kotačka [-] , M. Bartejs [-] (83. T. Bílek [-] ) , V. Němec [-] , V. Říha [-] (88. D. Volf [-] ) , K. Busta [-]

ŽK: 40. J. Havelka , 51. P. Růžička , 74. F. Bulant - 58. Š. Dvořák .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - MACHÁT Oldřich, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jakub Kuba
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas na půdě Koutů zvládneme! – 0:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů