Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec dohnal ztrátu a veze bod!


16

Domácí vedli už o tři branky, ale po vyloučení pustili hosty do hry a nakonec o náskok přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod utkání patřil hostujícímu týmu, drželi míč, dostávali se k odraženým balónům avšak vše v dostatečné vzdálenosti od domácí svatyně. Domácímu týmu vázla rozehrávka a pomalý přesun a nepřesnosti v zakončení znamenalo to, že se dlouhou dobu skóre neměnilo. V 37. minutě už šel domácí tým do vedení, Shlaban z pozice stopera vyvezl míč, v ideální pozici našel Šimončiče, který hostujícímu brankáři poslal do protipohybu míč do sítě - 1:0. Do kabin šel domácí mužstvo s dvoubrankovým vedením. Běžela 41. minuta a agilní Bureš přesnou nahrávkou našel Pokorného, který vyběhnuvšího hostujícího brankáře přeloboval a zvýšil vedení na 2:0.

Hosté v závěru srovnali

Druhá půle vyšla vstupem lépe domácímu týmu, Bureš z pravé strany našel na malém vápně Šimončiče, který s přispěním hostujícího obránce dostal míč do branky potřetí - 3:0. Misky vah se začaly houpat po necelé hodině hry, kdy po dvou zbytečných žlutých kartách opustil předčasně hřiště domácí Král. Toto vyloučení vneslo novou sílu hostujícímu týmu, který během krátké doby využil své standardní situace a snížil na rozdíl jediného gólu - 3:2. Hosté tak měli dostatek času z konečným výsledkem ještě cokoliv udělat, což se stalo v 89. minutě, kdy se kolem svého bránícího hráče otočil Boháč a poklidil míč za záda Klímy potřetí. Konečné skóre zápasu je tedy nerozhodně 3:3.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Lukáš Midrla (trenér): Velice mě mrzí tato bodová ztráta, která se v závěru zápasu zrodila. Měli jsme utkání velice dobře rozehráno, vstup do druhé půle nám vyšel dle představ a vše nasvědčovalo tomu, že si připíšeme konečně první jarní výhru, avšak díky zbytečnému vyloučení a dvěma slepeným gólům jsme hosty dostali sami do utkání a ti svoje zkušenosti v závěru prodali a odvezli si bod. Velice kladně hodnotím výkon Bureše a dalších kluků, kteří jsou ještě věkem v dorostu, avšak svými výkony ukazují, že nominace do mužské kategorie přichází oprávněně.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Doslova vydřený bod. V první půli jsme měli více ze hry, nutili soupeře do nákopů, získávali balony, ale co z toho, když si pak necháme dát dva góly z brejků. Krátce po přestávce se zdálo být rozhodnuto, vůbec jsme nebyli ve hře a asi už chtěli být na cestě domů, zlomovým momentem byla červená karta. Přidali jsme směrem dopředu a konečně se to i otočilo a napadalo nám to tam, po dvou gólech v krátkém sledu jsme si šli za vyrovnáním a povedlo se. Samozřejmě tato stíhací jízda je důležitá i pro psychiku a snad nás nakopne do dalších zápasů!



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - J. Hvězda [-] , M. Šimončič [-] (90. T. Mahel [-] ) , T. Dvořák [-] , P. Bureš [-] , T. Jašek [-] (46. A. Mateja [-] ) , J. Pokorný [-] (80. J. Ondrák [-] ) , P. Král [-] , P. Loup [-] (89. M. Švanda [-] ) , I. Shlaban [-] , O. Švanda [-]

TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - L. Novák [-] , M. Vašek [-] (46. M. Boháč [-] ) , T. Otava [-] , R. Holeš [-] , J. Skála [-] , V. Uchytil [-] , P. Hamák [-] , O. Černý [-] , P. Veselský [-] , M. Zobač [-] (57. M. Bureš [-] )

ŽK: 54. P. Král - 21. M. Vašek , 54. O. Černý . ČK: 65. P. Král .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - ŠETEK Jiří, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Karel Busta
Tip experta: výhra domácích

4:2 – Bíteš se o body doma obrat nenechá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích