Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany přejely Kouty


Branky


16

Dukovanům to na jaře doma šlape a pocítily to i Kouty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí chtěli navázat na povedený vstup do jara. Do zápasu vstoupili lépe a úvodní tlak zúročili v první branku, kterou už v 9. minutě vstřelil Slavík - 1:0. Hosté zlobili po rychlých brejcích a standardkách. Vyrovnání se nakonec dočkali ve 23. minutě, když míč za Křišťála dostal důrazný David Salák - 1:1. Hned za minutu si ale domácí vzali vedení zpět díky Prokešovi - 2:1. Ve 37. minutě navíc načal své střelecké galapředstavení Šimon Čermák a bylo to o dvě branky - 3:1. Hosté se však nezvdali a ještě do přestávky díky veteránovi Růžičkovi z penalty snížili na rozdíl jedné branky - 3:2.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce hostům začali docházet síly a Dukovany své vedení postupně navyšovaly. Ve 49. minutě uklidnil domácí celek svojí druhou brankou Šimon Čermák - 4:2. V 68. minutě hosty uzemnil Zdeněk Holoubek - 5:2. Poslední slovo si vzal Šimon Čermák a v poslední minutě dokonal hattrick - 6:2.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Leoš Barák (asistent trenéra): Do kabin o poločase se šlo za stavu 3-2. Ač výsledek vypadá jednoznačně, nebylo to pro nás vůbec jednoduché. Musím kluky pochválit za výborný týmový výkon. Kouty jsme v druhém poločase už prakticky do ničeho nepusitly. V utkání jsme si vytvořili šancí na dva zápasy, musíme zapracovat na jejich proměňovaní. Doma jsme zatím na jaře 100% a nyní jedeme pro první tři body z venku na horkou půdu do Budišova.




Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Chlup [-] (67. J. Jurda [-] ) , Z. Holoubek [-] (79. J. Nahodil [-] ) , O. Horák [-] (46. A. Dúcký [-] ) , P. Čermák [-] , A. Dúcký [-] , Š. Čermák [-] , M. Slavík [-] , D. Viklický [-] , Z. Prokeš [-] , M. Holoubek [-] (74. M. Kašík [-] )

TJ Sokol Kouty
P. Růžička [-] - V. Navrátil [-] (89. V. Dohnal [-] ) , F. Neuman [-] , F. Salák [-] , L. Paiskr [-] , D. Salák [-] (78. M. Chalupa [-] ) , M. Parma [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] (81. M. Vrzal [-] ) , M. Mašek [-]

ŽK: 40. J. Chlup , 43. Z. Prokeš - 29. J. Hrůza .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - ŽALOUDEK Patrik, SURÁN Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Karel Busta
Tip experta: výhra domácích

3:1 – Kouty odjedou z Dukovan s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích