Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť urvala tři body


16

Domácí málem ztratili vyhraný zápas, ale v závěru rozhodl Kučera. Hostům nestačil ani Dymáčkův hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí byli po většinu zápasu výrazně lepším týmem a zatímco domácí gólman neměl v prvním poločase moc práce, vpředu zahazovali domácí jednu šanci za druhou, po pěkné akci Matouška otevřel skóre Rybníček, poté šel dvakrát zcela sám na brankáře Bednář, ale neuspěl. Třikrát byl v dobré pozici Klíma, ale většinou volil přihrávku, ale když potřetí vystřelil bylo to ve 23. minutě už 2:0. V závěru poločasu se zranil Bednář a skore zůstalo pouze 2:0. 

Domácí v závěru rozhodli

Po přestávce hosté po chybě rychle snížili a hra se na chvilku vyrovnala - 2:1. Ale v 63. minutě po výborné akci Klímy skóroval ve svém prvním zápase v základní sestavě za muže Chlanda a vratil domácím dvougolové vedení - 3:1. Ovšem stejně jako z Šebkovicemi přišel dvouminutový výpadek a po jedné chybě a vzápětí výborné střele zkompletoval hattrick hostující Dymáček a bylo vyrovnáno - 3:3. Domácí se nesložili a byli nadále lepším týmem, ale Rubak v dobré pozici přestřelil, Homola nastřelil tyč a další tyč přidali domácí v závěru po rohu. Několik brejků nedokázali golově dotáhnout domácí dorostenci, a tak to vypadalo na nezaslouženou remízu, ale po dalším rohu v poslední minutě se prosadil hlavou Kučera a po jedenácti zápasech Náměšť konečně zvítězila - 4:3.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
A. Štolfa [-] - M. Štolfa [-] , J. Tomek [-] , M. Homola [-] , R. Dufek [-] - V. Chlanda [-] (72. A. Drtílek [-] ) , Š. Rybníček [-] , M. Matoušek [-] , J. Klíma [-] (80. Š. Matoušek [-] ) - R. Bednář [-] (46. P. Kučera [-] ) , J. Rubák [-]

FC Budišov - Nárameč
Š. Koš [-] - Z. Carda [-] (59. V. Zahrádka [-] ) , R. Pavlatovský [-] (72. M. Pekárek [-] ) , T. Svoboda [-] (85. L. Votava [-] ) , J. Sedláček [-] (72. O. Kazda [-] ) , M. Kolda [-] , F. Dymáček [-] , J. Večeřa [-] , J. Dufek [-] , R. Hrádek [-] , S. Dušovský [-]

ŽK: 17. Z. Carda , 37. S. Dušovský , 54. M. Kolda .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: GREGAR Daniel - MYŠKA Roman, UHLÍŘ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Karel Busta
Tip experta: remíza

2:2 – Zkusím tipnout remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza