2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko vydřelo tři body


Branky


56. T. Bastl , 63. T. Bastl - 61. F. Richtr
17

Vyrovnaný zápas nakonec na svoji stranu strhli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hned od úvodu bylo vidět, že se střetly týmy, které se prezentují fotbalovostí. Kombinační hře však dominovali obě pozorné obrany, a tak se šance rodili těžce. Do první šance se dostali domácí, kdy se na pravé straně uvolnil Sussenbek Tomáš a zpětnou přihrávkou vybídl Bastla. Jeho střela byla zblokována dobře postaveným obráncem. Za hosty se k prvnímu ohrožení dostal Maleta, ale míč si předkopl a toho se zmocnil brankář Pocar. V polovině utkání pronikl hostující obranou Křivánek a připravil střeleckou pozici pro Tesaře, ten mířil ale vedle. Z levé strany to následně zkoušel průnikem Sussenbek Dalibor, ale v dobré pozici byl důrazně odstaven stoperem Richtrem. Blíže ke gólu byli hosté. Ve 40. minutě se uvolnil na vápně Ofosu a střelou orazítkoval břevno. Chvíli před půli hlavou  po rohovém kopu těsně minul hostující Nnandi.

Domácí po přestávce rozhodli

Ve druhé půli se branek diváci dočkali. V 56. minutě unikl po levé straně Trnavský. Obešel brankáře a centrem za nohou našel volného Bastla, který do prázdné poslal domácí do vedení - 1:0. To trvalo pouhých pět minut. Po přetaženém volném kopu neuhlídali domácí na zadní tyči Richtra, ten nachytal i mladíčka Pocara a srovnal - 1:1. Radost na tváře domácích diváku přišla vzápětí. Na centr Tesaře si opět naskočil Bastl a hlavou nedal Benešovi šanci - 2:1. Od té doby se hra přelévala od vápna k vápnu. Domácí podržel při střele z vápna Koníře Pocar. Na druhé straně vychytal Axmana v úniku Beneš. Když se ani v závěru mezi tyče nevešel dobrý obstřel Malety, skončilo utkání těsnou domácí výhrou.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Věděli jsme, že HFK má kvalitu. Zápas se musel líbit, protože oba týmy se snažily hrát fotbal. Na šance to byl remízový zápas, nicméně na branky jsme byli my produktivnější. V závěru nás hosté přitlačili, ale obětavý týmový výkon nám pomohl k domácí výhře, za což jsme rádi.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
F. Pocar [-] - F. Kříž [-] , M. Jindra [-] , D. Svěrák [-] - T. Süssenbek [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (87. M. Dřímal [-] ) , D. Sussenbek [-] (56. M. Axman [-] ) , V. Toman [-] , M. Trnavský [-] (68. R. Menčík [-] ) - T. Bastl [-] (87. O. Tesař [-] ) -

HFK Třebíč B
M. Beneš [-] - J. Dlapka [-] (61. L. Meczl [-] ) , T. Staněk [-] (75. P. Kremláček [-] ) , G. Ofosu [-] , V. Maleta [-] , J. Uličný [-] , I. Koníř [-] , T. Nnadi [-] , F. Richtr [-] , S. Renát [-] , P. Sedláček [-]

ŽK: 30. M. Trnavský , 57. M. Jindra - 41. J. Uličný , 69. G. Ofosu , 79. T. Nnadi .
Počet diváků: 216. Rozhodčí: ZAMASTIL Ondřej - KŘÍŽ Jan, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Karel Busta
Tip experta: výhra domácích

3:1 – Jemnicko doma neprohrává a s Třebíčí vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích