2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka zdolala Měřín


Branky


16

Vyrovnané utkání domácí rozsekli až díky brance v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí na Měřín vlétli a v úvodu byli lepším celkem, to se jim nakonec podařilo potvrdit i gólově. Ve 20. minutě se ke standardní situaci postavil Urbánek a našel hlavu Navrátila, který míč poslal do sítě - 1:0. Domácí branka ukolébala a do hry se začala dostávat i měřínská Jiskra. Sedm minut před koncem prvního poločasu zůstal ve velkém vápně neobsazený kapitán hostů Souček a hlavou poslal míč za Prchala - 1:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Domácí v závěru rozhodli

Ve druhém poločase hrálo ze strany na stranu a bylo se na co dívat. V 75. minutě napřáhl ke střele Kolda, ale branku z toho nebyla. Hosté hrozili z brejků, ale poslední slovo měl nakonec domácí štírek Mitev, který se trefil po povedené individuální akci a jeho branka z 86. minuty znamenala tři body pro rozjetá Luka nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Petr Kuchta (trenér): Naše hra byla do 20. minuty velmi aktivní. Ve stejném čase zahrával Urbánek standardní situaci a Navrátil hlavou poslal domácí do vedení. Bohužel po této brance hra z naší strany zcela opadla. Tempo už nebylo takové a ve velkém vedru se zřejmě našim hráčům nechtělo běhat. Taky nás soupeř potrestal, kdy jsme nechali osamoceného hráče a ten hlavou vsítil vyrovnávací branku. Ve druhém poločase se hra přelévala z jedné strany na druhou. Soupeř hrozil z brejků. V 75 minutě měl velkou šanci Kolda, který z hranice velkého vápna krásnou střelou zaskočil hostujícího brankáře. V 86. minutě po individuální akci a pěkném uvolnění rozhodl střelou Mitev. Musím konstatovat, že hra nebyla dle mého názoru z naší strany dobrá a Měřín odvedl velmi dobré utkání. Jinak opět velká pochvala fanouškům. Děkuji.




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
A. Prchal [-] - M. Kolda [-] , J. Uherek [-] , L. Tuma [-] (91. A. Kubíček [-] ) , P. Navrátil [-] , R. Prchal [-] (69. Š. Kreigsmann [-] ) , M. Jícha [-] , P. Číhal [-] (76. D. Horáček [-] ) , D. Mitev [-] , J. Urbánek [-] , P. Čermák [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Rous [-] (46. R. Valsa [-] ) , T. Bublán [-] , M. Souček [-] , V. Rohovský [-] (76. J. Netolický [-] ) , D. Krčál [-] , T. Láznička [-] (86. J. Benda [-] ) , M. Hladík [-] , L. Pololáník [-] , Z. Vaněk [-] , V. Crkal [-]

ŽK: 35. M. Jícha , 83. P. Čermák - 63. V. Crkal .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ČÍŽEK Jan - DVOŘÁK Miloš, ZSIHOVICS Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Michal Rybka
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Luka zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů