2:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec ztratil vyhraný zápas


Branky


28. V. Uchytil , 50. R. Holeš - 57. J. Göth , 80. R. Diviš , 82. R. Diviš , 93. M. Kolman
17

Domácí dlouho vedli, ale v posledních deseti minutách zápas ztratili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí byli v prvním poločase jasně lepší. Bedrníky rychle dostupovali a aktuálně prvnímu celku tabulky se na hřišti vůbec nedařilo. Jedinou střelou na bránu byla hlavička Diviše do břevna v 32. minutě, která se odrazila na brankovou čáru a poté ven z branky. To už ale domácí vedli, když se v 28. minutě prosadil herálecký kapitán Vojtěch Uchytil - 1:0.

 

Hosté v závěru rozhodli

Sedm minut po pauze hosté prohrávali už o dvě branky, kdy nedokázali vyhrát ani jeden ze tří soubojů a Šána lovil míč ze svatyně podruhé - 2:0. Kouč hostů následně poslal z obrany na ofenzivní zteč nejzkušenějšího borce v sestavě Jakuba Götha a tenhle taktický tah se vyplatil náramně, protože po pěti minutách od druhé inkasované branky střelou z přímáku snížil - 1:2. Pak přišly chvíle hostujícího kapitána a nejlepšího střelce soutěže Diviše. Nejdříve vyrovnal v 80. minutě, aby o dvě minuty později dokonal obrat ve skóre po rohu Neuwirtha - 2:3. V poslední minutě nastavení se ještě prosadil výstavní trefou střídající Martin Kolman - 2:4.

 

TJ Sokol Bedřichov / web



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bedřichov
Lucie Peňázová (vedoucí): Nejlepší jarní výkon nebyl bodově odměněn. Odehráli jsme velice dobrý zápas, Bedřichovu toho příliš nedovolili, lídr si pomohl standardkami. Chleba se lámal v okamžiku, kdy jsme měli tři příležitosti na vstřelení gólu na 3:1, situace jsme však vyřešili špatně. V kabině samozřejmě zavládlo zklamání, v domácím prostředí jsme odehráli naprosto vyrovnaná střetnutí s prvním a třetím týmem tabulky, ale nemáme ani bod, to je špatně, doma body rozdávat nechceme. Špatný úvod musíme hodit za hlavu, namočili jsme se do záchranářských bojů a přichází měsíc pravdy, kdy se střetneme se sousedními týmy v tabulce. Na nedělním výkonu můžeme stavět, dokázali jsme si, že máme na to fotbalově se srovnávat s nejlepšími.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - J. Štěrba [-] , M. Vašek [-] (61. M. Boháč [-] ) , P. Hamák [-] , R. Holeš [-] , J. Skála [-] , V. Uchytil [-] , T. Otava [-] (76. M. Bureš [-] ) , O. Černý [-] , P. Veselský [-] , M. Zobač [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - V. Došek [-] , R. Diviš [-] , M. Neuwirth [-] , J. Vorálek [-] , Š. Homola [-] (22. V. Pavlíček [-] ) , L. Dvořáček [-] (85. M. Kolman [-] ) , P. Štěpánek [-] (89. M. Kulhánek [-] ) , J. Vodička [-] , J. Mareš [-] , J. Göth [-]

ŽK: 62. M. Boháč - 33. L. Dvořáček , 74. J. Vodička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - HANZL Daniel, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Michal Rybka
Tip experta: remíza

2:2 - Každý tým získá bod

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích