4:2
(1:0)
50. Z. Prokeš
60. A. Dúcký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice v deseti otočily zápas!


Branky


16. V. Němec , 64. T. Kotačka , 85. M. Pánek , 87. V. Říha - 50. Z. Prokeš , 60. A. Dúcký (p.)
17

Hosté šli po červené kartě pro domácího brankáře do vedení, ale během třiceti minut o vše přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V utkání před 250 diváky se utkaly dva celky, kterým vstup do jara vyšel na jedničku. V prvním poločase byla k vidění pouze jedna branka, když v 16. minutě poslal Šebkovice do vedení Němec - 1:0. I přes několik šancí na obou stranách se už skóre v prvním poločase neměnilo.

Domácí v závěru rozhodli

Vstup do druhé půle vyšel lépe dukovanským. Hned po pěti minutách totiř vyrovnali. Do černého se trefil důrazný kapitán Prokeš - 1:1. Velká komplikace pro domácí přišla po hodině hry, když brankář Klubal nezvládl souboj ve velkém vápně, dostal červenou kartu a navíc se kopala penalta. Do branky se postavil stoper Busta, ale na Dúckého střelu nestačil - 1:2. Domácí však nesložili zbraně a v oslabení se vzepjali k parádnímu výkonu, který navíc korunovali třemi brankami. Hned za čtyři minuty už bylo díky Kotačkovi srovnáno - 2:2. Domácí hráli na riziko a tlačili se do útoku. To se jim vyplatilo v 85. minutě, kdy Ošmeru prostřelil středopolař Pánek - 3:2. V 87. minutě navíc Říha domácí uklidnil čtvrtou brankou - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice
Václav Říha (hráč): V prvním poločase jsme šli do vedení 1:0. Vstup do druhé půle se nám příliš nepodařil a Dukovany dokázaly zápas otočit. Brzy po vyloučení našeho brankáře jsme dali vyrovnávací branku, to nás povzbudilo do zbytku zápasu a nakonec jsme ho dotáhli do vítězného konce.

SFK Dukovany 2001
Leoš Barák (asistent trenéra): Podařilo se nám zapas otočit z 0:1 na 2:1. Domácí šli do deseti, neskutečně je to semklo a zápas otočili. To se bohužel nemůže stát, že dostanete tři góly proti deseti lidem.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - K. Rygl [-] , Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , M. Bartejs [-] (66. T. Bílek [-] ) , V. Němec [-] , V. Říha [-] , K. Busta [-]

SFK Dukovany 2001
O. Ošmera [-] - M. Kašík [-] (46. A. Dúcký [-] ) , Z. Holoubek [-] (81. J. Jurda [-] ) , O. Horák [-] , M. Holoubek [-] , Š. Čermák [-] , M. Slavík [-] , D. Viklický [-] (81. A. Dúcký [-] ) , Z. Prokeš [-] , J. Chlup [-] , P. Čermák [-]

ŽK: 44. K. Busta , 75. V. Říha , 90. M. Pánek - 21. D. Viklický , 53. Š. Čermák , 70. A. Dúcký . ČK: 60. K. Klubal .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - BURIAN Vít, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Rybka
Tip experta: výhra domácích

4:2 - Věřím, že 3 body zůstanou v Šebkovicích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů