Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka skončila nerozhodně


Branky


58. J. Růžička (p.) , 66. D. Salák , 71. J. Havelka , 83. J. Růžička (p.) - 37. M. Homola , 61. J. Tomek , 70. R. Bednář , 94. R. Bednář
16

Záchranářský zápas nabídl gólové žně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Na těžkém terénu se hrálo utkání o 6 bodů. Domácí v úvodu hrozili ze standardních situací, ale tři nebezpečné hlavičky zlikvidoval Štolfa. Hosté šli do vedení v závěru poločasu také po standardní situaci, když se trefil nádherně Homola - 0:1. Do kabin šli tak spokojenější hosté a nic nenasvědčovalo tomu, že se po přestávce strhne gólová bouře. 

Hosté v závěru srovnali

Po přestávce domací srovnali z penalty - 1:1. Hostům vrátil za tři minuty vedení hlavou po rohu Tomek - 1:2. Hned za pět minut vyrovnal střelou na zadní tyč Salák, ale opět za čtyři minuty skoroval opět hlavou po rohu hostujici Bednář - 2:3. Dalši vyrovnání přišlo hned za minutu, když se trefil Havelka - 3:3. Těchto pět branek padlo během dvanácti minut a týmy se přetahovaly i nadále. V 83. minutě šli po další penaltě poprvé do vedení domácí - 4:3. Na konečnou remízu upravil pohotově po závaru před brankou v nastaveném čase velmi dobře hrající Bednář - 4:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Do utkání jsme vstoupili aktivně a první poločas si vytvořili několik gólových šancí, a to hlavně po standardních situacích. Škoda hlavně té v 10. minutě, kdy šel sám na gólmana Paikr, ale netrefil a soupeř šel těsně před poločasem do vedení po standardní situaci. Druhý poločas byl z naší strany hodně špatný a takticky špatně zahraný. Soupeř nás zatlačil a zalezli jsme před vlastní pokutové území. Hrozili a srovnávali jsme vždy jen z brejků. Škoda poslední minuty nastavení, kdy jsme si nechali dát vyrovnávací branku. Myslím, že těsně před ní bylo špatné rozhodnutí hlavního rozhodčího, což ovlivnilo i výsledek. Musím přiznat, že remíza byla zasloužená pro obě strany.




Sestavy


TJ Sokol Kouty
P. Růžička [-] - L. Paiskr [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] (90. S. Čech [-] ) , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] (82. F. Neuman [-] ) , M. Vrzal [-] , F. Bulant [-] , F. Salák [-] (69. M. Mašek [-] ) , M. Semrád [-] , D. Salák [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
A. Štolfa [-] - M. Štolfa [-] , J. Tomek [-] , M. Homola [-] , R. Dufek [-] - Z. Jonák [-] (72. A. Drtílek [-] ) , Š. Rybníček [-] , M. Matoušek [-] (68. P. Kučera [-] ) , J. Klíma [-] (62. V. Chlanda [-] ) - R. Bednář [-] , J. Rubák [-] (72. J. Gottvald [-] )

ŽK: 31. J. Havelka , 54. M. Semrád , 72. J. Hrůza , 92. J. Růžička , 92. D. Salák - 24. J. Rubák , 61. Z. Jonák , 82. J. Tomek , 89. R. Dufek , 91. P. Kučera . ČK: 89. M. Semrád .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - BENEŠ Tomáš, ZAMASTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Rybka
Tip experta: výhra domácích

3:2 - Kouty zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů