2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín přetlačil Herálec


Branky


15

Domácí zabrali a potvrdili body z Třebíče. Hosté prohráli i druhý jarní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za příjemného, ale větrného počasí, se hned v 10 .minutě dostali do velké šance domácí. Přes půl hřiště táhl akci rychlonohý Crkal, který se nejprve zbavil Veselského a poté i Uchytila, podařilo se mu prostrčit na volného Hladíka, jehož zakončení bylo ještě tečováno a skvělým reflexivním zákrokem se uvedl Žejdlík. Jednoduchou akci vedoucí ke gólu podnikl Měřín v 16. minutě. Výkop Simandla podpořen větrem letěl až za stopery a běžecký souboj sváděl Veselský s Crkalem, obránce byl k míči blíže, ale příliš dlouho se rozmýšlel, jak s ním naloží, nepomohl mu ani Žejdlík, který si měl pro dlouhý nákop dojít a zůstal přikovaný na brankové čáře, oba pak překvapil Crkal, který se nerozpakoval a bombou na přední tyč překonal Žejdlíka – 1:0. Poté se do zakončení dostali i hosté, Boháč posunul na Nováka, který si od pomezní čáry navedl balon až na hranici vápna, střela mu však nesedla a slabý projektil skončil vedle. Po důrazném napadání rozehrávky Holeše s Vaškem se k zakončení ze střední vzdálenosti odhodlal Skála, technická střela však šibenici minula. Hrálo se vyrovnané utkání, Měřín se chtěl opírat o dlouhé pasy na rychlá křídla, většina z nich ale byla příliš dlouhá a skončila v zámezí. Do velké šance se po Boháčově prodloužení hnal Holeš stíhán stoperem v modrožlutém, ve vápně ho v rozhodující chvíli zradila obuv a skončil na zemi.

 

Domácí si vedení pohlídali

Hned v úvodu na půlící čáře podklouzl Černý a sám na Žejdlíka z boku běžel Rohovský, volil ještě přihrávku na dobíhajícího spoluhráče, ale Zobač byl na místě včas a odehrál na roh. Centr od rohového praporku mířil na Žejdlíka, který podklouzl a následně se nechal předskočit Hladíkem, který už neměl problém dopravit balon do sítě – 2:0. Hosté se postupem času tlačili více a více do útoku, čehož mohl po propadnutí u lajny a pasu mezi stopery využít Crkal, tváří v tvář Žejdlíkovi minul branku. K přímému volnému kopu se postavil Boháč a přes zeď napálil balon do levé šibenice, fantastickým zákrokem se vytáhl Simandl, kterému se podařilo zdařilý projektil vytáhnout na roh. Na místě byl i o chvíli později při ostrých centrech.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Lucie Peňázová (vedoucí): Na jaře jsme inkasovali 4 branky a všechny 4 jsme soupeřům nabídli jako na zlatém podnose. Při současném ofenzivním trápení si nemůžeme dovolit takto lacino inkasovat. Naše jediná větší šance byla po přímém kopu, jinak se jednalo vždy o pološance, kdy balon netrefil bránu, nebo jsme pokazili finálku. Na hřišti se musíme daleko více rvát za výsledek, odrazit se od bojovnosti a nasazení, když to nejde fotbalově.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
Z. Simandl [-] - R. Valsa [-] (46. D. Rous [-] ) , T. Bublán [-] , M. Souček [-] (89. J. Benda [-] ) , V. Rohovský [-] (68. F. Hlaváč [-] ) , D. Krčál [-] , T. Láznička [-] , M. Hladík [-] (84. V. Chlubna [-] ) , L. Pololáník [-] , Z. Vaněk [-] , V. Crkal [-]

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - M. Boháč [-] , M. Vašek [-] (79. M. Kučera [-] ) , L. Novák [-] , R. Holeš [-] , J. Skála [-] , J. Štěrba [-] , P. Veselský [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-] , M. Zobač [-]

ŽK: 22. O. Černý , 32. M. Boháč .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZAMASTIL Ondřej - NIEDERLE Zdeněk, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích